Ράτζα και Κούκοτς στο Βελιγράδι για το Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Ντίνο Ράτζα

i

© Intime

Ράτζα και Κούκοτς στο Βελιγράδι για το Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Νίκος Καλαμπάκας 21:29 - 27.03.2024

O Ντίνο Ράτζα και ο Τόνι Κούκοτς είναι επίσημοι προσκεκλημένοι της Παρτίζαν για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η Παρτίζαν υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague και στην έδρα της Παρτίζαν θα βρεθούν μεγάλες δόξες του μπάσκετ της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Αγώνας ζωής ή θανάτου είναι αυτός της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό για τους Σέρβους που κόντρα στην ομάδα του Πειραιά θα παίξουν για την διεκδίκηση μιας θέσης στα play ins της Euroleague.

Η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται στην 11η θέση και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, αφού η regular season φτάνει στο τέλος της σε τρεις αγωνιστικές.

Στη Stark Arena θα βρεθούν προσωπικότητες που μεγαλούργησαν στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Ο Ντίνο Ράτζα, ο οποίος αγωνίστηκε τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον Παναθηναϊκό, θα βρεθεί ξανά με τον συμπαίκτη του στη μεγάλη Γιουγκοπλάστικα, Τόνι Κούκοτς.

Οι δύο θρύλοι του μπάσκετ λατρεύονται σαν Θεοί στη Σερβία και η Παρτίζαν τους έχει επίτιμους προσκεκλημένους στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο να παίξει ο ΛεNτέι κόντρα στον Ολυμπιακό»
EUROLEAGUE

16:15 - 27.03.2024

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο να παίξει ο ΛεNτέι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ζακ ΛεNτέι για την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό (28/3, 21.30), αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε ότι ο παίκτης του δεν επέστρεψε στο Βελιγράδι την Τρίτη 26/3, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μένει να δούμε αν ο Ρλατζα θα αποδεχθεί... γουρλής για τους ερυθρόλευκους!