Σοκ με Λίλαρντ στους Μπακς: Περπατάει με μπότα μετά τον τραυματισμό του

Ντάμιαν Λίλαρντ

Σοκ με Λίλαρντ στους Μπακς: Περπατάει με μπότα μετά τον τραυματισμό του

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:48 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 27.04.2024

Ο Ντέιμ Λίλαρντ υπέστη διάταση αχιλλείου τένοντα στο πόδι και η συμμετοχή του στο Game 4 των Μπακς με τους Πέισερς είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με τον Αμερικανό σταρ να περπατάει με μπότα.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Ντέιμ Λίλαρντ να αποτελεί τον νέο πονοκέφαλο του Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος υπέστη διάταση αχιλλείου τένοντα.

Στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/4) και οι Πέισερς νίκησαν στην έδρα τους με 121-118, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ χτύπησε δύο φορές. Μία στο ξεκίνημα του αγώνα (δύο λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου) στο γόνατο, όταν σε μία προσπάθειά του να φθάσει μέχρι το lay up, συγκρούστηκε με τον Πασκάλ Σιάκαμ και προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, δείχνοντας να πονάει.

Φάνηκε να πονάει αρκετά, κούτσαινε, αλλά παρέμεινε στον αγώνα και επέστρεψε στη δράση μετά το τάιμ άουτ που κάλεσε ο κόουτς Ντοκ Ρίβερς. Λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα όμως, (δηλαδή λίγο πριν το τρίποντο της ισοφάρισης του Κρις Μίντλετον που έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο) ο Λίλαρντ άρχισε και πάλι να κουτσαίνει. Αυτή τη φορά ο πόνος ερχόταν από τον αχίλλειο τένοντά του, εκεί όπου τελικά ήταν και το πρόβλημα.

08:15 - 22.04.2024

Το show του Λίλαρντ στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Πέισερς - Έβαλε 35 πόντους, όλους στο πρώτο ημίχρονο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν διαθέσιμος, αλλά οι Μπακς καθοδηγήθηκαν από τον Ντέιμαν Λίλαρντ και ξεκίνησαν με νίκη (109-94) επί των Πέισερς την πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα στιγμιότυπα από την... παράσταση του Dame.

Η συμμετοχή του Λίλαρντ στο τέταρτο παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς ο σταρ των Μπακς φοράει ειδική μπότα, με μια ενδεχόμενη απουσία του από το ματς να πληγώνει πολύ την ομάδα του Μιλγουόκι.

Το τέταρτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4, 02:00), οπότε υπάρχει ένα μικρό περιθώριο για ξεκούραση, ενώ νέα ενημέρωση για την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της γάμπας του δεν υπάρχει ακόμα.