Λιόλιος: «Το Final 8 είναι προάγγελος του Προολυμπιακού - Θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Βαγγέλης Λιόλιος

i

© Intime

Λιόλιος: «Το Final 8 είναι προάγγελος του Προολυμπιακού - Θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Χρήστος Τσάλτας 12:08 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 12.02.2024

Το πρώτο τζάμπολ για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε στην Αθήνα κα ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το σύνθημα, τονίζοντας πως η εκδήλωση είναι προάγγελος το Προολυμπιακό τουνρουά.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας κινείται το ελληνικό μπάσκετ, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, να δίνει το σύνθημα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε για την εκδήλωση και την ενότητα που υπάρχει εντός και εκτός γηπέδου, ενώ επεσήμανε πως η εκδήλωση είναι μια γιορτή ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Βρίσκομαι ανάμεσα στις ομάδες που πρωταγωνιστούν, σε προπονητές καταξιωμένους, παίκτες που δίνουν το παράδειγμα. Χαιρετίζω τον υπουργό που είναι ανάμεσά μας. Δείχνετε εμπράκτως ότι πορευτόμαστε μαζί με κοινές αξίες. Χαιρετίζω τον χορηγό μας, τον ΟΠΑΠ και στηρίζει την ομοσπονδία. Ευελπιστούμε με την πάροδο του χρόνου να είναι μια γιορτή που ενώνει τους πάντες, τους φιλάθλους και την κοινωνία. 

Θα κάνουμε κοινές προσπάθειες να ενώσουμε την κοινωνία μας. Στον αθλητισμό υπάρχουν τα αποτελέσματα, εκτός γηπέδου είμαστε ενωμένοι. Ο τελικός του κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών θα γίνει μαζί. Οι εκδηλώσεις είναι ρποάγγελος μιας επιτυχούς διοργάνωσης ενός Προολυμπιακού τουρνουά, ευελπιστούμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευχαριστώ για την παρουσία σας».

Tags: