«Τελειώνει» από τους Λέικερς ο Χαμ

Ντάρβιν Χαμ

«Τελειώνει» από τους Λέικερς ο Χαμ

Χρήστος Τσάλτας 19:34 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 17.05.2024

Στο Λος Άντζελες έχουν σηκώσει ήδη μανίκια, με τους Λέικερς να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν, με το θέμα προπονητή να μπαίνει σε κατάσταση προτεραιότητας.

Η φετινή σεζόν μπήκε με όνειρα και προσδοκίες για τους Λος Άντζελες Λέικερς, που μετά την περασμένη σεζόν, όπου και έφτασαν στους τελικούς της Δύσης, ανέβασαν τον πήχη ακόμα περισσότερο.

Η κατάκτηση του νεοσύστατου In-Season Tournament στη λίγκα έφερε νέα δεδομένα, με τους Λέικερς να θέλουν να κάνουν... double για πρώτη φορά στην ιστορία της λίγκας. Τα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους όμως, τους οδήγησαν στο Play-In και από εκεί στον πρώτο γύρο των playoffs, ως έβδομοι στη Δύση, απέναντι στους πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς.

Το ESPN αποκαλύπτει: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μείνει ελεύθερος για πρώτη φορά μετά το 2018
NBA

18:35 - 30.04.2024

Το ESPN αποκαλύπτει: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μείνει ελεύθερος για πρώτη φορά μετά το 2018

Σύμφωνα με το κορυφαίο αμερικάνικο δίκτυο ESPN, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα ενεργοποιήσει την επιλογή επέκτασης συμβολαίου που έχει με τους Λέικερς και θα μείνει ελεύθερος για να αναζητήσει νέο εργοδότη στο ΝΒΑ. Δεν αποκλείεται να καταλήξει και πάλι στους Λιμνανθρώπους...

Η ομάδα του Κολοράντο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Λέικερς με 4-1 στον πρώτο γύρο και πλέον οι «λιμνάνθρωποι» μπαίνουν σε διαδικασία σημαντικών αποφάσεων για την off-season που έρχεται.

Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του προπονητή. Το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα της Καλιφόρνια, με τον Ντάρβιν Χαμ στην άκρη του πάγκου, δεν έθελξε σε καμία περίπτωση, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έβγαλαν αστάθεια στο παιχνίδι τους. Κάτι που οδήγησε στο να έχουν ρεκόρ 47-35 στο φινάλε της regular season.

Ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις της ομάδας του Λος Άντζελες και ήδη η φημολογία για αντικατάστασή του είναι έντονη. Μάλιστα ο έμπειρος κόουτς έχει χάσει υποστηρικτές στα ενδότερα της ομάδας, ακόμα και ανάμεσα στους παίκτες, που δεν είδαν με καλό μάτι το game plan στα παιχνίδια της post season.

Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο των Λέικερς ο Χαμ μετράει ρεκόρ 90 νίκες και 74 ήττες σε 164 αγώνες στην regular season, ενώ στα playoffs σε 21 παιχνίδια έχει 9 νίκες και 12 ήττες.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4