«Πέσιμο» θαυμασμού στο... φανάρι: Οπαδοί των Μάβερικς σταμάτησαν τον Ντόντσιτς στο δρόμο για να τον αποθεώσουν! (vid)

«Πέσιμο» θαυμασμού στο... φανάρι: Οπαδοί των Μάβερικς σταμάτησαν τον Ντόντσιτς στο δρόμο για να τον αποθεώσουν! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:14 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 29.05.2024

Οι φίλαθλοι των Ντάλας Μάβερικς αποθέωσαν εντός γηπέδου τον Λούκα Ντόντσιτς, που τους προσέφερε την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης και το ίδιο έκαναν και εκτός αυτού. Όταν είδαν τον Σλοβένο στο αμάξι του κι ενώ περίμενε στο φανάρι, τον πλησίασαν με ενθουσιασμό και φώναζαν «M-V-P! M-V-P!».

Κανείς στο Ντάλας δεν μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το αμάξι του Λούκα Ντόντσιτς. Διότι, έχει πολλά στην κατοχή του και όλα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.

Έχει στην κατοχή του ένα τεράστιο όχημα που θυμίζει άρμα μάχης, μερικά κλασσικά μοντέλα στα πρόθυρα της αντίκας και μερικά εξελιγμένης τεχνολογίας. Γενικά ο Σλοβένος έχει... τρέλα με τα τετράτροχα οχήματα, όπως και όλο το Ντάλας έχει πλέον... τρέλα μαζί του.

Διότι, είναι ο πρώτος άνθρωπος μετά τον Ντιρκ Νοβίτζκι που τους κάνει να πιστεύουν (και δεν έχουν άδικο) πως μπορεί να τους προσφέρει ένα ακόμα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Όταν ο Νοβίτζκι είχε αποκλείσει τους Θάντερ οι Μάβερικς είχαν πάρει το πρωτάθλημα (vids)
NBA

09:11 - 19.05.2024

Όταν ο Νοβίτζκι είχε αποκλείσει τους Θάντερ οι Μάβερικς είχαν πάρει το πρωτάθλημα (vids)

Πριν από 13 χρόνια οι Ντάλας Μάβερικς είχαν αποκλείσει ξανά τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στους τελικούς της Δύσης τότε και εν τέλει είχαν πάρει το πρωτάθλημα, υπό την καθοδήγηση του Ντιρκ Νοβίτζκι. Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ανήλικος το 2011, αλλά τώρα είναι η ηγέτης της ομάδας που ονειρεύεται και πάλι την κατάκτηση του δακτυλιδιού!

Προς το παρόν, πανηγυρίζουν την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης, που ολοκληρώθηκε στο Game 6 με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κι αφού οι φίλαθλοι των Καουμπόηδων αποθέωσαν όλους τους παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου, υπήρξαν αρκετοί που περίμεναν έξω από το γήπεδο για να συνεχίσουν τα χειροκροτήματα, τα συνθήματα και την... έκρηξη αγάπης.

Κι όταν μία ομάδα ανθρώπων αντιλήφθηκε πως στο μπλε όχημα που ήταν σταματημένο στο φανάρι μπροστά τους, ο οδηγός του ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, τότε τον περικύκλωσαν. Άρχισαν να ζητωκραυγάζουν να φωνάζουν ρυθμικά «M-V-P! M-V-P!» και λίγο αργότερα να ανοίγουν τον δρόμο ώστε να επιτρέψουν στο... καμάρι τους να πάει να ξεκουραστεί.