Πονηρά γυναικεία βογκητά δημιούργησαν αμηχανία στον Λούκα Ντόντσιτς και η συνέντευξη Τύπου «πάγωσε» (vid)

Πονηρά γυναικεία βογκητά δημιούργησαν αμηχανία στον Λούκα Ντόντσιτς και η συνέντευξη Τύπου «πάγωσε» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:42 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:57 - 16.05.2024

Δεν πρόλαβε να αρθρώσει μία ολοκληρωμένη πρόταση ο Λούκα Ντόντσιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 των Μάβερικς στην Οκλαχόμα και ξαφνικά ακούστηκαν από το... υπερπέραν ήχοι που έμοιαζαν (ξακάθαρα) με γυναικεία βογκητά πονηρής πράξης!

Την ώρα που ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν έτοιμος να καταθέσει την άποψή του για το τι έγινε στο Game 2 των Ντάλας Μάβερικς και πως η ομάδα του κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στα ημιτελικά της Δύσης, μία γυναικεία φωνή ακούστηκε στο βάθος. Και δεν μιλούσε, παρά βογκούσε!

H προέλευση των ήχων δεν προέρχονταν μέσα από την αίθουσα που διαδραματιζόταν η συνέντευξη Τύπου με τον Σλοβένο σταρ στο πάνελ, αλλά από κάποιον διπλανό χώρο του Paycom Center και παρεμπιπτόντως, δίπλα ακριβώς από την αίθουσα που οι δημοσιογράφοι συναντούν τους πρωταγωνιστές του αγώνα, βρίσκονται τα αποδυτήρια των Θάντερ.

Ο Ντόντσιτς προς στιγμή «πάγωσε», η αμηχανία πλημμύρησε τον χώρο και ακολούθησαν γέλια. Στη συνέχεια ο ηγέτης των Καουμπόηδων έκλεισε το παράξενο περιστατικό λέγοντας «ελπίζω να μην ήμασταν live», αλλά η καταγραφή έγινε και το σχετικό βίντεο μετατράπηκε ξάφνου σε διαδικτυακό viral.

Οι Καβαλίερς έκαναν το... μπαμ! Διέλυσαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και αναστάτωσαν την Ανατολή (vids)
NBA

08:20 - 10.05.2024

Οι Καβαλίερς έκαναν το... μπαμ! Διέλυσαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και αναστάτωσαν την Ανατολή (vids)

Στη Βοστώνη, οι Καβαλίερς με τον Ντόνοβαν Μίτσελ πρωταγωνιστή, αλλά και με δυναμική παρουσία όλων, κατάφεραν να νικήσουν τους Σέλτικς με το εντυπωσιακό 118-94. Ισοφάρισαν τη σειρά των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας σε 1-1 και πλέον αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σειρά!

Έπειτα, όλοι επικεντρώθηκαν στην αγωνιστική δράση, ο Σλοβένος σούπερ σταρ μίλησε για το παιχνίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου έβαλε 29 πόντους, πήρε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και παρέα με τον Πι Τζέι Ουάσινγκτον βοήθησαν τους Τεξανούς να ισοφαρίσουν σε 1-1 και πλέον επιστρέφοντας στο Ντάλας για δύο αγώνες δείχνουν να έχουν τον έλεγχο. Απέναντι βέβαια, στην ομάδα που τερμάτισε πρώτη στη Δύση, μέσα από την κανονική διάρκεια της σεζόν και διαθέτει τη δυναμική για να οδηγήσει τη σειρά σε πολλά παιχνίδι.