Λούκα Ντόντσιτς σημαίνει... triple double: Το αδιανόητο ρεκόρ του Luka Magic που γράφει ιστορία

Λούκα Ντόντσιτς

Λούκα Ντόντσιτς σημαίνει... triple double: Το αδιανόητο ρεκόρ του Luka Magic που γράφει ιστορία

Χρήστος Τσάλτας 11:27 - 10.03.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς σπάει όλα τα κοντέρ στο ΝΒΑ και στο παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, στο Μίσιγκαν, έγραψε ιστορία.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που θα μπορούσε να θεωρηθεί ατραξιόν στα παρκέ του ΝΒΑ, αυτός -χωρίς αμφιβολία- είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, για χάρη του οποίου οι Ντάλας Μάβερικς έχουν χτίσει την ομάδα τους γύρω από αυτόν και την ηγετική του ικανότητα.

O Luka Magic έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τον κόσμο, να χαρίζει θέαμα, αλλά να γράφει και εντυπωσιακές επιδόσεις, την μία πίσω από την άλλη. Όπως έκανε στο Ντιτρόιτ, στη νίκη των Μαβς απέναντι στους Πίστονς με 142-124. Σε ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία για τον χαρισματικό γκαρντ, ο οποίος οδηγεί εκ του ασφαλούς στην άκρως απαιτητική Δύση.

Το κοντέρ έγραψε 39 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με τον Ντόντσιτς να γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά του ΝΒΑ με 6 διαδοχικά triple double 30+ πόντων, προσπερνώντας τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, που μέχρι πρότινος μετρούσε 5 παιχνίδια.

Τα έξι triple double 30 πόντων του Λούκα Ντόντσιτς:

Κόντρα στους Ράπτορς: 30 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 16 ασίστ

Κόντρα στους Σέλτικς: 37 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ

Κόντρα στους Σίξερς: 38 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ

Κόντρα στους Πέισερς: 39 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ

Κόντρα στους Χιτ: 35 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ

Κόντρα στους Πίστονς: 39 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Σλοβένου σούπερ σταρ στα τελευταία έξι παιχνίδια, που έχουν φέρει ισάριθμα triple double με 30 και πλέον πόντους.