Οι Μαϊάμι Χιτ τίμησαν τον πιο πιστό «στρατιώτη» τους αποσύροντας τη φανέλα του (vid)

Ονυτόνις Χάσλεμ

i

@Photo by Megan Briggs/Getty Images

Οι Μαϊάμι Χιτ τίμησαν τον πιο πιστό «στρατιώτη» τους αποσύροντας τη φανέλα του (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:11 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 20.01.2024

Ο Ουντόνις Χάσλεμ πέρασε 20 χρόνια με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ και τα ξημερώματα του Σαββάτου η ομάδα της South Beach τον τίμησε με τον πιο εμβληματικό τρόπο: απέσυρε το νο.40 προς τιμήν του.

Η βραδιά στο Kaseya Center είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή και αυτός ήταν ο Ουντόνις Χάσλεμ. Ο UD πέρασε 20 χρόνια με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ και στα χρόνια της καριέρας του δεν αγωνίστηκε σε κανένα άλλο franchise του ΝΒΑ, μένοντας πιστός στην ομάδα που έζησε τις πιο σπουδαίες και αξέχαστες στιγμές, ως παίκτης.

Έχοντας αποσυρθεί από τα παρκέ πλέον, οι Χιτ «ανταπέδωσαν» την αφοσίωσή του με τον πιο εμβληματικό τρόπο. Διότι πλέον η φανέλα με τον αριθμό 40 κοσμεί την οροφή του γηπέδου και δεν θα φορεθεί ποτέ από κανέναν άλλο.

Οι Χιτ απέσυραν τον αριθμό που φορούσε ο Χάσλεμ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, με το κοινό που γέμισε το γήπεδο να αποθεώνει καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής. Μαζί του ήταν και παλιοί συμπαίκτες του, όπως ο Μάριο Τσάλμερς, ο Σέιν Μπατίερ, ο Τζέισον Ουίλιαμς, αλλά και ο Γκόραν Ντράγκιτς, που πρόσφατα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλη την τελετή απόσυρσης της φανέλας του Ουντόνις Χάσλεμ από τους Μαϊάμι Χιτ.