Η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει: Οι Χιτ έκλεισαν πτήση για την Βοστώνη το μεσημέρι του Σαββάτου

Μπαμ Αντεμπάγιο

i

@Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images

Η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει: Οι Χιτ έκλεισαν πτήση για την Βοστώνη το μεσημέρι του Σαββάτου

Χρήστος Τσάλτας 17:31 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 19.04.2024

Παρά το γεγονός πως η πρόκριση στα playoffs κρίνεται σε ένα 48λεπτο, οι Μαϊάμι Χιτ έδειξαν πόσο πιστεύουν στην πρόκριση, καθώς έκλεισαν ήδη εισιτήρια για Βοστώνη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η όγδοη και τελευταία θέση της Ανατολής θα ξεκαθαρίσει τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εκεί οι Μαϊάμι Χιτ, που ηττήθηκαν από τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο παιχνίδι με φόντο την 7η θέση της κατάταξης, αντιμετωπίζουν τους Σικάγο Μπουλς σε do or die παιχνίδι στην South Beach.

Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα θα έχει μια μεγάλη απουσία, αυτή του Τζίμι Μπάτλερ, την ώρα που οι «ταύροι» περιμένουν την κατάσταση του Άλεξ Καρούσο, ο οποίος είναι αμφίβολος με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

Την ίδια ώρα και παρά τη μεγάλη απώλεια του ηγέτη τους, οι περσινοί φιναλίστ του ΝΒΑ πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του γκρουπ. Κάτι που φάνηκε από μια κίνηση που έχει τη δική της σημασία για την αυτοπεποίθηση που διέπει τον οργανισμό σε αυτή τη φάση της σεζόν, που είναι και η πιο κρίσιμη.

Οι Χιτ έχουν ήδη κλείσει πτήση για την Βοστώνη, για το μεσημέρι του Σαββάτου και πιο συγκεκριμένα στη 1 ώρα ΗΠΑ. Ο προορισμός δεν είναι τυχαίος, καθώς σε περίπτωση που καταφέρουν και επικρατήσουν των Μπουλς, τότε θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Σέλτικς, με τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς να διεξάγονται στο TD Garden της Βοστώνης. Οι «Κέλτες» άλλωστε τερμάτισαν πρώτοι στη regular season και έχουν το απολυτο πλεονέκτημα έδρας στην post season.

Η κίνηση αυτή δεν προκαλεί εντύπωση σε καμία περίπτωση για την ομάδα της South Beach, καθώς το είχε ξανακάνει και στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα την περσινή σεζόν, κατά την οποία έφτασαν ως τους τελικούς του ΝΒΑ, διεκδικώντας τον τίτλο από τους Ντένβερ Νάγκετς. Ανάλογη πορεία θέλουν να επαναλάβουν και φέτος, αν και ο δρόμος που αναμένεται να διανύσουν μοιάζει πιο δύσκολος αυτή τη φορά.

Sportal Euroleague Show: Έτσι μπαίνουν στη μάχη των playoffs Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!