«Ξέσπασε» ο Τζέιμς: «Θα έπρεπε να ντρέπονται»

«Ξέσπασε» ο Τζέιμς: «Θα έπρεπε να ντρέπονται»

Sportal newsroom 12:32 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 10.01.2024

Ένα δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον τουρκικής ομάδας για τον Ελί Οκόμπο, με τον Μάικ Τζέιμς να ξεσπάει μέσα από τα social media.

Η φετινή σεζόν της Μονακό είναι άκρως ενδιαφέρουσα, από κάθε άποψη, με τον Ελί Οκόμπο να βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες. Οι Μονεγάσκοι τιμώρησαν τον Γάλλο πλέι μέικερ, για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θέτοντάς τον εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας.

Η κατάσταση αυτή «γέννησε» φημολογία για το μέλλον του, καθώς δημοσιεύματα από την Τουρκία έκαναν λόγο ακόμα και για ενδιαφέρον της Μπαχτσεσεχίρ για τον Γάλλο πλέι μέικερ.

Κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο. Όχι από την Μονακό, που ουδέποτε άλλωστε έχει μπει σε διαδικασία απάντησης σε φήμες και δημοσιεύματα, αλλά από τους συμπαίκτες του, που γνωρίζουν πολύ καλά τον πρώην άσο των Φοίνιξ Σανς.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας εξ αυτών και με μήνυμά του έφερε αυτούς που δημιούργησαν τις φήμες προ των ευθυνών τους, τονίζοντας πως θα έπρεπε να ντρέπονται.

«Θα έπρεπε να ντρέπεται που πίστευε ότι αυτό θα ήταν μια πιθανότητα. Ο κόσμος βιάζεται τόσο πολύ να κάνει ένα tweet κάτι και δεν σκέφτεται καν να κατανοήσει τα γεγονότα σωστά», ήταν το μήνυμα του Τζέιμς, που σήκωσε το γάντι μετά τα όσα γράφτηκαν για τον συμπαίκτη του.