«Ζήτησε να φύγει ο Τζέιμς από τη Μονακό»

Παπανικολάου Τζέιμς

i

© Intime

«Ζήτησε να φύγει ο Τζέιμς από τη Μονακό»

Νίκος Καλαμπάκας 15:12 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 14.08.2023

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, ο Τζέιμς ζήτησε να φύγει από τη Μονακό και η ομάδα του ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του!

Το όνομα του Μάικ Τζέιμς έρχεται να διαδεχθεί αυτό του Νίκολα Μίροτιτς στη φετινή μεταγραφική περίοδο, αφού ο γκαρντ της Μονακό, άθελά του έχει δημιουργήσει ένα σίριαλ όσον αφορά το μέλλον του στο Πριγκιπάτο.

Από τη στιγμή που η Μονακό έκανε την κίνηση του καλοκαιριού κι έφερε στην ομάδα της τον Κέμπα Ουόκερ, τα σενάρια για το μέλλον του Τζέιμς δίνουν και παίρνουν. Σε αυτά, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Ολυμπιακός, αφού οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες μέρες εμφανίζονται ως φαβορί για την απόκτησή του, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.

Ο ίδιος εμφανίζεται αινιγματικός όποτε γράφει στα σόσιαλ μίντια και ακόμα δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον. Κίνηση που πολλοί ερμηνεύουν ως σωστή από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Μονακό, αφού σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεσή του θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί πολύ λάθος.

Η Μονακό έχει προγραμματίσει την πρώτη συνάντησή της για τις 16 Αυγούστου. Οι παίκτες θα περάσουν εργομετρικά και δύο ημέρες αργότερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, το πιο πιθανό είναι ανάμεσά τους να μην βρίσκεται ο γκαρντ από τις ΗΠΑ. Σε tweet του, ο Αντρεάνι αναφέρει ότι ο Τζέιμς έχει ήδη ζητήσει από την ομάδα του να τον αποδεσμεύσει και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, επισημαίνοντας ότι οι εξελίξεις θα έρθουν σύντομα.

Την ίδια ώρα, οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ο Μάικ Τζέιμς από «κόκκινο πανί» έχει εξελιχθεί στον ήρωα του καλοκαιριού. Στο πρόσωπό του άπαντες βλέπουν τον χαρισματικό σκόρερ που χρειάζεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας ώστε να ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ, γεγονός ενθαρρυντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι παλιότερα κάποιοι στο λιμάνι δεν ήθελαν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό!

Όπως και να' χει, η υπόθεση Τζέιμς δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει. Στο μεγάλο λιμάνι της χώρας αναμένουν την απόφαση της Μονακό, προκειμένου να δουν πως θα κινηθούν... Αν ισχύει αυτό που γράφει ο Αντρεάνι, ότι δηλαδή η Μονακό έχει βγει στη γύρα για τον αντικαταστάτη του, τότε τα νέα στον Πειραιά θα είναι μάλλον ευχάριστα...