Χαμός στη Μακάμπι, οι ξένοι παίκτες απέχουν από τα δύο επόμενα ματς

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λορέντζο Μπράουν

i

Euroleague

Χαμός στη Μακάμπι, οι ξένοι παίκτες απέχουν από τα δύο επόμενα ματς

Νίκος Καλαμπάκας 17:40 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 22.12.2023

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση λόγω της απόφασης των ξένων παικτών της να μην συμμετάσχουν στους επόμενους δύο αγώνες του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Δύσκολη κατάσταση αντιμετωπίζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω της απόφασης ξένων παικτών της να μην συμμετάσχουν στους επόμενους δύο αγώνες του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη ως απάντηση στη μονομερή περικοπή 15% στους μισθούς τους, κίνηση που επιτρέπεται από συμβατική ρήτρα, όπως αναφέρει το Sport5.

Παρά τις συνομιλίες με τη διοίκηση και τον πρόεδρο Σιμόν Μισράχι, οι παίκτες δεν έλαβαν καμία εγγύηση ότι οι μειωμένοι μισθοί θα επιστραφούν στο μέλλον, με αποτέλεσμα να μην ενταχθούν στην υπόλοιπη ομάδα για το σημερινό ταξίδι στο Ισραήλ.

Ως αποτέλεσμα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους προσεχείς αγώνες με τη Χάποελ Χάιφα και τη Χάποελ Μπερ Σεβά με μια ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από Ισραηλινούς παίκτες, ορισμένοι από τους οποίους είναι νεαροί αθλητές.

Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να οδηγήσει σε κυρώσεις από το πρωτάθλημα, το οποίο απαιτεί από τις ομάδες να φέρουν τους ισχυρότερους παίκτες τους σε αγώνες πρωταθλήματος. Την κατάσταση επιβεβαίωσε και επίσημα η Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσω ανακοίνωσής της .

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός