Το δίλημμα στο Ντένβερ για τον καλύτερο αθλητή της πόλης - Μάνινγκ ή Γιόκιτς;

Πέιτον Μάνινγκ - Νίκολα Γιόκιτς

Το δίλημμα στο Ντένβερ για τον καλύτερο αθλητή της πόλης - Μάνινγκ ή Γιόκιτς;

Κώστας Τσιακλής 14:20 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 25.06.2023

Στο Ντένβερ επικρατεί πλέον ένα δίλημμα όσο αφορά τον καλύτερο αθλητή της πόλης. Πέιτον Μάνινγκ ή Νίκολα Γιόκιτς;

Στο Ντένβερ ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος αθλητής της πόλης. Το debate είναι μεταξύ του πρώην παίκτη του NFL, Πέιτον Μάνινγκ, και του άσου των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Μάνινγκ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στους Indianapolis Colts πριν ενταχθεί στους Μπρόνκος το 2012. Στην πρώτη του χρονιά στο Ντένβερ ο Μάνινγκ είχε ανακηρυχθεί ως ο AP Comeback παίκτης χρονιάς. Στη συνέχεια ήταν και φιναλίστ για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη ενώ κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο επιθετικό παίκτη της χρονιάς.

Ο Γιόκιτς πήγε στους Νάγκετς μέσω ντραφτ το 2014 και φέτος οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης δύο φορές στο πρωτάθλημα και φέτος ήταν και ο MVP των playoff.

Δείτε μερικά σχόλια του κόσμου που απαντάει στο συγκεκριμένο δίλημμα:

«Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο Πέιτον Μάνινγκ του μπάσκετ. Δεν είναι ο πιο προικισμένος σωματικά παίκτης, αλλά βλέπει το παιχνίδι διαφορετικά. Ξέρει ό,τι μπορείς να κάνεις για να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις και ξέρει την απάντηση για ό,τι αποφασίσεις να δοκιμάσεις».

«Το Ντένβερ ήταν πάντα μια ποδοσφαιρική πόλη, αλλά ο Γιόκιτς έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να αντικαταστήσει τον Πέιτον. Νομίζω ότι έχει, αλλά και οι δύο είναι αγαπημένοι».

«Είναι πολύ κοντά! Αν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από την προκατάληψη της πρόσφατης συμπεριφοράς μου, νομίζω ότι είναι μια πολύ μικρή κλίση προς τον Μάνινγκ. Κυρίως επειδή το Ντένβερ είναι μια πόλη των Broncos. Ο Γιόκιτς θα ξεπεράσει τελικά τον Μάνινγκ».

«Βραβεύσεις, ο Γιόκιτς έχει κερδίσει τον Μάνινγκ. Ωστόσο, υπάρχει κάτι στη συνεχιζόμενη παρουσία του Μάνινγκ στο Κολοράντο μετά τη συνταξιοδότηση. Εκτός του αθλήματος, ο Πέιτον είναι πιο δραστήριος στην πολιτεία, κάτι που μετράει».

«Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Γιόκιτς είναι ένας εγχώριος ήρωας, ενώ ο Μάνινγκ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του νικώντας το Ντένβερ. Θα συγχωρήσω, αλλά δεν ξεχνώ».