Μαργαρίτης: «Με τον κόσμο για την πρόκριση»

Μαργαρίτης: «Με τον κόσμο για την πρόκριση»

Sportal newsroom 22:04 - 28.04.2023

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στο τρίτο παιχνίδι του «δικεφάλου» με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη

Την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs της Basket League θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Κυριακή (30/4, 15:45) τον Προμηθέα στην PAOK Sports Arena.

Πρόστιμο 1500 ευρώ στον Μπάλντγουιν από την Euroleague
EUROLEAGUE

20:53 - 28.04.2023

Πρόστιμο 1500 ευρώ στον Μπάλντγουιν από την Euroleague

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1500 ευρώ από τον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague επειδή κατά την αποβολή του στο game 2 της Μακάμπι με τη Μονακό, έκανε χειρονομία προς τους διαιτητές υπονοώντας ότι αυτοί είχαν χρηματιστεί.

«Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, χωρίς περιθώριο λάθους αυτή την φορά. Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Και ο «κάπτεν» του «δικεφάλου», πρόσθεσε: «Τα παιχνίδια διεξάγονται με ελάχιστο χρόνο να μεσολαβεί, οι ομάδες ουσιαστικά δεν έχουν να κρύψουν τίποτα η μία από την άλλη, οπότε είναι δύσκολο να δούμε κάτι διαφορετικό. Αυτό που μπορεί να αλλάξει και πρέπει να παίξει τον ρόλο του, είναι το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο αποκτήσαμε από την κανονική περίοδο. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να βγάλουμε την ενέργεια που απαιτείται και θα μας δώσει ώθηση, να έχουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα και με την στήριξη του κόσμου μας να φτάσουμε στη νίκη και στην πρόκριση. ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να το πετύχουμε».