Αυτό είναι το «ένοχο» βίντεο του Χεζόνια - Μόνος του στα αποδυτήρια, ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν

Αυτό είναι το «ένοχο» βίντεο του Χεζόνια - Μόνος του στα αποδυτήρια, ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 15:23 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν μόνος στα αποδυτήρια μετά τη κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα και είναι φανερό πως δεν έχει το μυαλό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του...

Η συμπεριφορά του Μάριο Χεζόνια το τελευταίο διάστημα μάλλον προαναγγέλλει την αποχώρηση του Κροάτη από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. Τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Βασίλισσα. Για αρχή, φαίνεται πως έχει αρνηθεί δύο προτάσεις της Βασίλισσας, ενώ κάπως... παράξενος ήταν στα αποδυτήρια μετά τη νίκη της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που οι υπόλοιποι πανηγύριζαν και το διασκέδαζαν, αυτός είχε κλειστεί στον εαυτό του. Κάτι που αποκαλύπτεται και μέσα από διάφορα video που προέκυψαν μετά τον μεγάλο τελικό...

Ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος συνολικά κάνει μία εξαιρετική σεζόν, έπαιξε μόλις 7 λεπτά στον τελικό του Copa Del Rey, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι τώρα ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο rotation του κόουτς Τσους Ματέο και ένα από τους παίκτες της Ρεάλ που απολαμβάνει πολλά λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο Χεζόνια μοιάζει γενικότερα να έχει το μυαλό του πιο πολύ στο ποια θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του, παρά στο... παρόν. Και όπως από την Κροατία που βρίσκεται με την εθνική ομάδα, είπε εσχάτως ότι «ακούω τις φήμες και δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν».

Μεγάλη συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια και απάντηση για Παναθηναϊκό: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν...»
EUROLEAGUE

14:54 - 21.02.2024

Μεγάλη συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια και απάντηση για Παναθηναϊκό: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν...»

Από την Κροατία όπου προπονείται με την εθνική ομάδα, ο Μάριο Χεζόνια ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και την ενδεχόμενη επιστροφή του. Εξήγησε πως «δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν», αλλά «προς το παρόν δεν ασχολούμαι με το άτομό μου, αλλά με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Βέβαια, σημείωσε πως «προς το παρόν σκέφτομαι μόνο τις υποχρεώσεις μου με την Ρεάλ Μαδρίτης», αλλά το «προς το παρόν» αρκεί να επιβεβαιώσει την ύπαρξη καπνού. Και όπου υπάρχει καπνός, τις περισσότερες φορές ξεσπάει και... φωτιά.