Μεγάλη συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια και απάντηση για Παναθηναϊκό: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν...»

Μεγάλη συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια και απάντηση για Παναθηναϊκό: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν...»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:54 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 21.02.2024

Από την Κροατία όπου προπονείται με την εθνική ομάδα, ο Μάριο Χεζόνια ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και την ενδεχόμενη επιστροφή του. Εξήγησε πως «δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν», αλλά «προς το παρόν δεν ασχολούμαι με το άτομό μου, αλλά με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει μία καταπληκτική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά του και αρκετοί στόχοι μέχρι την ολοκλήρωσή της. Όπως, υπάρχουν και αρκετές φήμες για το μέλλον του, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Όλα τα κορυφαία ισπανικά ΜΜΕ (Marca και El Mundo Deportivo) έχουν αναφέρει τους «πράσινους» ως διεκδικητές του πρώην παίκτη τους και νυν της Βασίλισσας, αλλά τοποθετούνται στην άκρη του μυαλού του Κροάτη φόργουορντ, ο οποίος αυτές τις μέρες προπονείται με την εθνική ομάδα αι προετοιμάζεται για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 που... έρχονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Όταν όμως, τον συνάντησαν οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι δεν επικεντρώθηκαν μόνο στη δράση της δικής τους ομάδας, αλλά ήθελαν να ξέρουν τι επιφυλάσσει το μέλλον του Χεζόνια γενικότερα. Τον ρώτησαν για τα σενάρια που έχουν προκύψει και την σύνδεσή του με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο 28χρονος πρώην NBAer ναι μεν «τα γνωρίζω και τα έχω ακούσει», αλλά αυτό που ήθελε να εξηγήσει είναι πως «δεν δίνω μεγάλη σημασία. Έχω επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις μου με την Ρεάλ και σε αυτό το σημείο της σεζόν όλα είναι πολύ κρίσιμα».

Στην ουσία του πράγματος «αυτή την εποχή δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου και όσα ακούγονται. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα και έχουμε πολλές υποχρεώσεις μπροστά μας. Βέβαια δεν κλείνω καμία... πόρτα, αλλά έχουμε χρόνο για τέτοιες συζητήσεις».

Και μέσα στις φήμες έχει εμπλακεί και το ΝΒΑ, καθώς και αυτή η πιθανή επιστροφή του, έχει αποκτήσει (εσχάτως) κάποιους... υποστηρικτές. «Θα δούμε το καλοκαίρι», πρόσθεσε για αυτό το ενδεχόμενο ο Χεζόνια, ο οποίος στις ΗΠΑ αγωνίστηκε για έξι χρόνια. Από το 2015 μέχρι το 2021, με τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Νιου Γιορκ Νικς, τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και τους Μέμφις Γκρίζλις.