Ο Μάρκους Σμαρτ επέστρεψε... σπίτι του στη Βοστώνη και αποθεώθηκε (vid)

Μάρκους Σμαρτ

i

@Photo by Paul Rutherford/Getty Images

Ο Μάρκους Σμαρτ επέστρεψε... σπίτι του στη Βοστώνη και αποθεώθηκε (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:57 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 05.02.2024

Οι φίλοι των Μπόστον Σέλτικς έδειξαν σεβασμό και αγάπη στον Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο TD Garden.

Ο Μάρκους Σμαρτ πέρασε 10 ολόκληρα χρόνια στη Βοστώνη, ως παίκτης και με τον καιρό και αρχηγός των Μπόστον Σέλτικς. Ο χαρισματικός γκαρντ διακρίνεται για την ικανότητά του στην άμυνα, αλλά και την επιρροή του στα αποδυτήρια. Δύο στοιχεία που τον έκαναν ξεχωριστό κατά την παρουσία του στη Μασαχουσέτη.

Το περασμένο καλοκαίρι οι «Κέλτες» πήραν την απόφαση να ανταλλάξουν τον Σμαρτ, σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη. Η αγάπη και ο σεβασμός των φίλων των 17κις πρωταθλητών του ΝΒΑ όμως παραμένει αναλλοίωτη έως και σήμερα, κάτι που φάνηκε με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Οι Σέλτικς αντιμετώπισαν τους Γκρίζλις, με τον Σμαρτ να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο TD Garden. Κατά την επιστροφή του τον περίμενε ένα tribute video γεμάτο έντονες στιγμές από την παρουσία του με την πράσινη φανέλα, με τον κόσμο να φωνάζει «Thank you, Marcus» και τον ίδιο τον Σμαρτ να ανταποδίδει κάθε στιγμή.

Δείτε όσα εκτυλίχθηκαν στο TD Garden τα ξημερώματα της Δευτέρας.