Στη διάθεση του Βετούλα ξανά ο Χιλ στο Μαρούσι
i

©InTime

Στη διάθεση του Βετούλα ξανά ο Χιλ στο Μαρούσι

Γιάννης Πάλλας 17:03 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 28.02.2024

Ο Άχμεντ Χιλ επέστρεψε στις προπονήσεις του Αμαρουσίου ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα

Με τον Άχμεντ Χιλ να επιστρέφει στη δράση συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Αμαρουσίου εν όψει του αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (4/3, 17:15, ΕΡΤ 3) με τον Απόλλωνα στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο 29χρονος γκαρντ της ομάδας των «βορείων προαστίων» είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με την Καρδίτσα και έμεινε εκτός περισσότερο προληπτικά.

Την Τετάρτη (28/2) τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Βετούλα, ο Άχμεντ Χιλ και πλέον με όλο το υλικό θα δουλέψει προκειμένου να φτάσει στη νίκη και να κάνει το μεγάλο βήμα της παραμονής στην κατηγορία.

Η πίεση που υπάρχει είναι μεγάλη και εύλογη, αλλά στο Μαρούσι ποντάρουν στην έδρα για να κάμψουν την αντίσταση των Πατρινών.

Χωρίς τρεις στο Κάουνας ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

16:33 - 28.02.2024

Χωρίς τρεις στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Λαρεντζάκης, Γκος και Μήτρου Λονγκ δεν έβγαλαν την προπόνηση της Τετάρτης 28/2 και δεν θα ταξιδέψουν στο Κάουνας για τον αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζάλγκιρις.

Όσον αφορά το θέμα της ενίσχυσης, μπορεί να δόθηκε το «Ο.Κ.» από τη διοίκηση στον προπονητή για να αποκτηθεί έβδομος ξένος, αλλά προες το παρόν όσοι έχουν προταθεί δεν καλύπτουν αγωνιστικά τις απαιτήσεις του Νίκου Βετούλα.