Το Μαρούσι ανακοίνωσε τον Κόζι!

Το Μαρούσι ανακοίνωσε τον Κόζι!

Γιάννης Πάλλας 20:40 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 23.01.2024

Ο Γκλεν Κόζι και επίσημα είναι παίκτης του Αμαρουσίου επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal

Παίκτης του Αμαρουσίου και με υπογραφή είναι πλέον ο Γκλεν Κόζι (32χρ., 1.93) επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sportal! 

Ο Αμερικανός γκαρντ που έφτασε στην Αθήνα την Κυριακή (21/1), από τη Δευτέρα (22/1) έχει τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη. 

Ο Γκλεν Κόζι τη φετινή σεζόν (2023-2024) αγωνίζεται στη Νίζνι Νόβγκοροντ και έχει 10 πόντους μέσο όρο, 1.9 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 15 αγώνες της VTB League.

Όπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε παρκέ ο Αμερικανός γκαρντ είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να κάνει το «ντεμπούτο» του στον αγώνα του Σαββάτου (27/1) με το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Μαρούσι αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Γκλεν Κόζι (32, 1.83), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γκλεν, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου».

Η προσθήκη του Γκλεν Κόζι υποχρεώνει πλέον τον Γιώργο Λιμνιάτη να εξετάσει τα επόμενα 24ωρα ποιον από τους ξένους του θα αφήσει εκτός αγώνα με το Περιστέρι bwin, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ γίνεται ο έβδομος που έχει στη διάθεση του.

Στο Μαρούσι θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο τον αγώνα με την Καρδίτσα και την ήττα σε χρόνο... μηδέν από το σουτ του Τέβιν Μακ, καθώς υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, ώστε να επιτύχουν την υλοποίηση του στόχου τους.