Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο επιθετικό ταλέντο»
i

© Intime

Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο επιθετικό ταλέντο»

Sportal newsroom 18:09 - 31.01.2023

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο μίλησε για την αυριανή (1/2) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της Euroleague, επισημαίνοντας ότι οι δύο ομάδες είναι δοαφορετικές από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και ότι Μπέικον και Ουίλιαμς δίνουν τεράστιο επιθετικό ταλέντο στην ομάδα του Ράντονιτς.

Αρχικά ο κόουτς της «βασίλισσας» αναφέρθηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις:

Με Μποχωρίδη στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

20:29 - 30.01.2023

Με Μποχωρίδη στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε μέρος του προγράμματος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και όπως όλα δείχνουνε θα ακολουθήσει αύριο την αποστολή για την Ισπανία και τα δύο παιχνίδια της διαβολοβδομάδας.

«Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε. Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έβαλε επιθετικά προβλήματα απέναντι στη Ζαλγκίρις και πριν από αυτό έβαλε στον τοίχο τη Βίρτους».

Για τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ελληνική ομάδα, ο Ματέο είπε:

«Έχουν τεράστιο επιθετικό ταλέντο, ο Μπέικον και ο Ουίλιαμς παίρνουν πολλές αποφάσεις στην επίθεση, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ονόματα όπως οι Ουόλτερς, Γκριγκόνις,Παπαγιάννης, Γκουντάιτις, Πονίτκα».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στη νίκη:

«Έχουν μεγάλες δυνατότητες στο σκοράρισμα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε το παιχνίδι στον έλεγχό μας. Για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα στην οποία δεν μπορείς να δώσεις τίποτα.

Πρέπει να συντρίψουμε την άμυνά τους και να ακολουθήσουμε το σχέδιο παιχνιδιού στην επίθεση».