Οι Μάτζικ επέκτειναν το συμβόλαιο του Μόσλεϊ μέχρι το 2028

Οι Μάτζικ επέκτειναν το συμβόλαιο του Μόσλεϊ μέχρι το 2028

Ο προπονητής των Ορλάντο Μάτζικ, Τζαμάλ Μόσλεϊ, θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Οι Ορλάντο Μάτζικ επέκτειναν το συμβόλαιο του προπονητή τους, Τζαμάλ Μόσλεϊ, μέχρι το καλοκαίρι του 2028, καθώς το συμβόλαιο του έληγε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο κόουτς Μόσλεϊ, βρίσκεται στο τιμόνι των Μάτζικ από το 2021 και φέτος οδηγεί την ομάδα στα playoffs για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2019-20. Η ομάδα του Ορλάντο βρίσκεται στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 37-28.

Ο πρόεδρος των Μάτζικ, Τζεφ Γουέλτμαν δήλωσε για τον Τζαμάλ Μόσλεϊ: «Ο Τζαμάλ και το επιτελείο του έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά και από τότε που τον προσλάβαμε το 2021. Η προετοιμασία του, η εργασιακή του ηθική, η ικανότητά του να επικοινωνεί με τους παίκτες και το πάθος που βγάζει καθημερινά στη δουλειά του φέρνουν θετικά αποτελέσματα, τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τον Τζαμάλ επικεφαλή των Μάτζικ για τα επόμενα χρόνια».

Μπογκντάνοβιτς: «Το μπάσκετ χρειάζεται την Παρτιζάν, ο Γιασικεβίτσιους κοουτσάρει διαφορετικά»
NBA

16:57 - 12.03.2024

Μπογκντάνοβιτς: «Το μπάσκετ χρειάζεται την Παρτιζάν, ο Γιασικεβίτσιους κοουτσάρει διαφορετικά»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Euroleague για την Παρτιζάν, που ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε, την Φενέρμπαχτσε αλλά και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πριν από τους Μάτζικ, ο κόουτς Μόσλεϊ ήταν βοηθός προπονητή στους Μάβερικς (2014-2021) - κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ντάλας, ο κόουτς Μόσλεϊ βοήθησε τους Μάβερικς να φτάσουν τέσσερις φορές στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Πριν από τους Μάβερικς, ο Μόσλεϊ ήταν βοηθός προπονητή στους Καβαλίερς (2010-2014). Ο κόουτς Μόσλεϊ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς (2005-2007) στην ανάπτυξη παικτών και στο σκάουτινγκ.