Με Αγραβάνη στη Ντιζόν το Περιστέρι
i

© Intime

Με Αγραβάνη στη Ντιζόν το Περιστέρι

Πάρης Τσελεπίδης • 17:40 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα ταξιδέψει με την αποστολή του Περιστερίου στη Γαλλία, εκεί όπου οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» θα μονομαχήσουν με τη Ντιζόν για μια θέση στους 16 του BCL.

Το Περιστέρι απέχει μια νίκη από τη φάση των «16» του BCL, αφού κοντράρεται με την Ντιζόν εκτός έδρας την Τετάρτη (18/01) στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των Play In και όποια ομάδα φύγει νικήτρια από το παρκέ, θα έχει μαζί της και το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει μαζί του στην αποστολή και τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ όμως θα μπει στο αεροπλάνο και λογικά θα βρεθεί και στο παρκέ, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του. 

Ο διεθνής φόργουορντ είχε γυρίσει τον αστράγαλό του στην προπόνηση της Παρασκευής (13/01) και άπαντες στο Περιστέρι είχαν «καρδιοχτυπήσει». Τελικά το διάστρεμμα που είχε κληρονομήσει είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει εκτός στο παιχνίδι της Basket League στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Αγραβάνης βγαίνει από τα... πιτς μετά και από τη διπλή θεραπεία που υποβλήθηκε στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Για αυτό και αύριο θα πετάξει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή ώστε να δώσει το παρών στο σημαντικό παιχνίδι του BCL που έχει χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ντιζόν και Περιστέρι έχουν από μια νίκη στους μεταξύ τους αγώνες στα Play In του BCL. Οι Γάλλοι είχαν πάρει το πρώτο ματς που ήταν στην έδρα τους, ενώ το Περιστέρι ισοφάρισε σε ένα πραγματικό θρίλερ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» επικρατώντας στην παρατάση και πλέον θα ψάξει το πολυπόθητο μπρέικ της πρόκρισης στους 16 του ευρωπαϊκού θεσμού. 

Η ελληνική ομάδα θα μεταβεί στη Γαλλία με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται έδωσε νέο... boost στο Περιστέρι, που υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης της Basket League.