Με Αντετοκούνμπο το «αντίο» του Γκόραν Ντράγκιτς

Γκόραν Ντράγκιτς

i

© photo by Jacob Kupferman / Getty Images / Ideal Images

Με Αντετοκούνμπο το «αντίο» του Γκόραν Ντράγκιτς

Νίκος Καλαμπάκας 17:34 - 04.01.2024

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα αποχαιρετήσει τα παρκέ σε φιλικό παιχνίδι τον Αύγουστο και πολλοί παίκτες που μεγαλουργούν ή μεγαλούργησαν στο ΝΒΑ θα βρεθούν στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του μπάσκετ της Σλοβενίας, ο Γκόραν Ντράγκιτς, ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την δράση και στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του θα παρευρεθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Έπειτα από 19 χρόνια παρουσίας στα παρκέ, ο Γκόραν Ντράγκιτς θα αποχαιρετήσει τη μπασκετική κοινότητα αφού φέτος δεν έχει βρει ομάδα και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να γράψει τους τίτλους τέλους της καριέρας του.

Ο Ντράγκιτς διοργανώνει ένα σπουδαίο φιλικό στις 24 Αυγούστου, στο οποίο θα παρευρεθούν παίκτες του ΝΒΑ. Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νίκολα Γιόκιτς, Λούις Σκόλα, Μπογκντάνοβιτς και Γκασόλ, είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που θα τιμήσουν τον Σλοβένο με την παρουσία τους στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Λιουμπλιάνα.

Ο Ντράγκιτς κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε 946 παιχνίδια της egular season και σε 62 των playoffs, ενώ έχει υπάρξει αρχηγός της Σλοβενίας με την οποία το 2017 κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ.