Με Νέιτ Ρένφρο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα
i

Νέιτ Ρένφρο / © Intime

Με Νέιτ Ρένφρο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα

Sportal newsroom 11:02 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 08.01.2023

Ο Αμερικανός φόργουορντ, αλλά και ο Γιώργος Καμπερίδης επιστρέφουν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ mateco και θα είναι στη διάθεση του κόουτς Άρη Λυκογιάννη στο ματς του Σαββάτου (8/1, 15:45) κόντρα στους Πατρινούς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την παρουσία του στον πρώτο γύρο της Basket League με την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της τελευταίας μέρας της 11ης αγωνιστικής. 

Στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών (8/1, 15:45), οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους και τον Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. 

Για το αήττητο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Κολοσσός φιλοξενούν Απόλλωνα και Λαύριο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:34 - 08.01.2023

Για το αήττητο ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Κολοσσός φιλοξενούν Απόλλωνα και Λαύριο

Τέλος πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο ΣΕΦ την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει την παρουσία του στην τετράδα και τον Κολοσσό να ζητάει στο ματς με το Λαύριο την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του κόουτς Άρη Λυκογιάννη θα είναι και ο Γιώργος Καμπερίδης, απομένει να δούμε το πως και το πόσο θα χρησιμοποιηθούν οι δυο παίκτες, λόγω του ότι έμειναν πίσω λόγω τον προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 

 «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Θέλουμε τη νίκη για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία και ταυτόχρονα να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για το Κύπελλο», είπε ο Λυκογιάννης για να συνεχίζει προσθέτοντας: «Είναι θετικό ότι έστω και στην τελευταία προπόνηση επέστρεψαν όλοι οι παίκτες και το θέμα είναι πλέον καθαρά ενεργειακό. Πόσο θα έχουμε φρεσκάδα, γιατί είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί και κατά πόσο θα έχουμε την ψυχραιμία να διαβάσουμε σωστά αυτά που μας δώσει ο αντίπαλος».