Με Τόμας ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Προμηθέα
i

Ο Ματ Τόμας/©ΙΝΤΙΜΕ

Με Τόμας ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Προμηθέα

Πάρης Τσελεπίδης • 12:29 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Με τον Ματ Τόμας πλέον στη σύνθεσή του συνεχίζει ο Παναθηναϊκός στην Basket League κάνοντας πράξη την πρώτη του αλλαγή στον δεύτερο γύρο. Ο Αμερικανός σουτέρ πήρε τη θέση του συμπατριώτη του Νέιτ Ουόλτερς.

Μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας (13/2) ο Παναθηναϊκός είχε περιθώριο να κάνει αλλαγή στο ρόστερ του -αν και εφόσον το επιθυμούσε- εν όψει του παιχνιδιού με τον Προμηθέα. Το έκανε και μάλιστα κυριολεκτικά στο... παρά πέντε! Λίγο πριν την λήξη της διορίας λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δήλωσε στο ρόστερ του τον Ματ Τόμας, ο οποίος αντικαθιστά τον Νέιτ Ουόλτερς

Άρα, ο Ματέους Πονίτκα παραμένει στη σύνθεση, βέβαια είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Προμηθέα. Ωστόσο, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Κύπελλο και ο κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να ελπίζει ότι υπάρχουν πιθανότητες ο Πολωνός να είναι διαθέσιμος. 

Παπαγιάννης: «Άσχετα από τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός πάντα στοχεύει την κορυφή»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:18 - 13.02.2023

Παπαγιάννης: «Άσχετα από τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός πάντα στοχεύει την κορυφή»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αντιλαμβάνεται την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αλλά δεν ξεχνά πως ο Παναθηναϊκός «πάντα στοχεύει την πρώτη θέση», όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου.

Όσον αφορά στην επιλογή αντικατάστασης του Ουόλτερς με τον Τόμας, στην πράξη ήταν η μοναδική επιλογή. Και αυτό γιατί ο Άντριου Άντριους για τους γνωστούς λόγους δεν μετακινείται, ο Μάριους Γκιγκόνις έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις και ο Αρτούρας Γκουντάιτις αγωνιστικά δεν είναι δυνατόν να αντικατασταθεί. Άλλωστε, με τον Γιώργο Παπαγιάννη τραυματία και αμφίβολο για το Final 8, είναι ο μόνος σέντερ της ομάδας.