Με Χριστόπουλο στο «τιμόνι» ο Απόλλωνας!

Ο Γιάννης Χριστόπουλος

i

©InTime

Με Χριστόπουλο στο «τιμόνι» ο Απόλλωνας!

Γιάννης Πάλλας 19:52 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 07.12.2023

Ο Γιάννης Χριστόπουλος συμφώνησε με τον Απόλλωνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

Με τον Γιάννη Χριστόπουλο στην άκρη του πάγκου θα πορευτεί ο Απόλλωνας μετά την αποχώρηση του Κώστα Δελέγκου

Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας της Πάτρας και έδωσε τα χέρια, προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας του ιστορικού συλλόγου.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα. Ο Χριστόπουλος δεν προλαβαίνει άμεσα να κάνει διορθωτικές κινήσεις, δεδομένου ότι σε δυο ημέρες διεξάγεται η αναμέτρηση με το Λαύριο στο κλειστό της Περιβόλας. 

Μια συνάντηση που είναι must win για τους Πατρινούς, καθώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλο στραβοπάτημα.

Το ξέρουν άπαντες αυτό και ο Γιάννης Χριστόπουλος, προτίθεται να προβεί σε αλλαγές αμέσως μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Λαυρεωτικής.

Οι δυο ξένοι Ουάσινγκτον και Σταρκς δεν φαίνεται να είναι ασφαλείς, καθώς ο νέος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε τομές αγωνιστικά, ώστε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Όλα αυτά ωστόσο, θα υλοποιηθούν μετά την αναμέτρηση με το Λαύριο.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }