Μεσίνα: «Η άμυνα μας κράτησε - Εκτελέσαμε καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Ετόρε Μεσίνα

i

2023 EuroLeague Basketball

Μεσίνα: «Η άμυνα μας κράτησε - Εκτελέσαμε καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Ο Έτορε Μεσίνα τόνισε πως κλειδί για τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν η άμυνα.

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Παράλληλα στάθηκε και στον τρόπο που εκτέλεσε η ομάδα του στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, έδειξε και τον δρόμο για το πώς πρέπει να παίζει η Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έτορε Μεσίνα στη συνέντευξη Τύπου:

Αυτός ΔΕΝ ήταν ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Αυτός ΔΕΝ ήταν ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης γράφει για την ήττα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο και τονίζει την άμεση ανάγκη για αντίδραση, καθώς αυτή η απόδοση δεν αντιπροσοπεύει σε καμία περίπτωση το μπάσκετ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για την ομάδα μας, για τον Κάιλ Χάινς και τον Τζίτζι Ντατόμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και μας στήριξαν, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Στο παιχνίδι δημιουργήσαμε πολλά σουτ, αλλά δεν σουτάραμε καλά. Η άμυνά μας ήταν υψηλού επιπέδου και μας κράτησε στο ματς. Ήταν πολύ σημαντικό που στο τελευταίο κομμάτι εκτελέσαμε καλύτερα. Το ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου μας έδωσε μια ιδέα σχετικά με το πώς πρέπει να παίζουμε».