Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει στον Μίροτιτς συμβόλαιο σαν της Μπαρτσελόνα»

Μίροτιτς, Βεζένκοφ

i

© Nikola Krstic / Getty Images / Ideal Images

Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει στον Μίροτιτς συμβόλαιο σαν της Μπαρτσελόνα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:57 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 28.06.2023

Ο Ετόρε Μεσίνα τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει πολλά στον Νίκολα Μίροτιτς, ενώ έβαλε στην εξίσωση και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε για τον Νίκολα Μίροτιτς και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η Αρμάνι δεν μπορεί να έχει πιθανότητες για την απόκτησή του.

Ο «Έκτορας» του Ιταλικού μπάσκετ και της Αρμάνι Μιλάνο ανέλυσε την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς και σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Basket On-ER» του Icaro Play έβαλε τα πράγματα στη θέση του αναφορικά με τον παίκτη.

Μάλιστα έβαλε στην εξίσωση, τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι η Αρμάνι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

Νίκολα Μίροτιτς Liga Endesa / Twitter

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκολα Μίροτιτς, όπως και ο Ουίλ Κλάιμπερν, είναι τα δύο μεγάλα ονόματα που έχει στο μυαλό του ο Ολυμπιακός για την περίπτωση αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ, όμως η παραμονή του παίκτη αποτελεί πάντα προτεραιότητα. 

Ο Ετόρε Μεσίνα, μιλώντας στην Ιταλία και στην εν λόγω εκπομπή, τόνισε πιο συγκεκριμένα ότι: «Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Αποδεικνύεται από το παλμαρέ του, το συμβόλαιό του… Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε άλλους ενδιαφερόμενους συλλόγους. Στον Ολυμπιακό, αν χάσουν τον Βεζένκοφ, θα έχουν τα χρήματα από το συμβόλαιο του Βεζένκοφ που δεν χρησιμοποίησαν, συν το buy out από τους Σακραμέντο Κινγκς. Μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο επίπεδο αυτού που πλήρωνε η ​​Μπαρτσελόνα», ενώ πρόσθεσε πως:

Οι επόμενες υποθέσεις του Ολυμπιακού  μετά τους Μιλουτίνοφ και Ουίλιαμς - Γκος
EUROLEAGUE

23:40 - 26.06.2023

Οι επόμενες υποθέσεις του Ολυμπιακού μετά τους Μιλουτίνοφ και Ουίλιαμς - Γκος

Ο Ολυμπιακός έκανε δύο ηχηρές κινήσεις, με σειρά να παίρνουν οι μεγάλες του εκκρεμότητες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

«Η Εφές, η Φενέρ, ο Παναθηναϊκός που ξαφνικά φαίνεται να έχει μεγάλη επιθυμία να ξοδέψει ξανά. Οπότε μιλάμε για άλλα πράγματα. Τότε νομίζω ότι είναι κρίσιμο να δούμε πώς θα επιλύσουν ο Μίροτιτς και οι ατζέντες του το τρέχον συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Πραγματικά δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι στόχος για έναν σύλλογο, ακόμη και έναν τόσο σημαντικό όσο ο δικός μας. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε, όχι μόνο στον Μίροτιτς, τη Φενέρ, την Εφές, τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης… απλά δεν μπορούμε».