Μία σου και μία μου! Ο Greek Freak νίκησε και νικήθηκε στην κόντρα με τον Μάιλς Τέρνερ (vid)

Μάιλς Τέρνερ

i

printscreen

Μία σου και μία μου! Ο Greek Freak νίκησε και νικήθηκε στην κόντρα με τον Μάιλς Τέρνερ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:55 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 17.03.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάρφωσε δυναμικά ξεπερνώντας το εμπόδιο του Μάιλς Τέρνερ στα μέσα της τέταρτης περιόδου, αλλά λίγα λεπτά αργότερα ο σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς απάντησε δυναμικά κάνοντας... poster τον 28χρονο σούπερ σταρ.

Στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να δώσει ένα σύνθημα αντεπίθεσης στους Μπακς, που έδειχναν να έχουν χάσει τον έλεγχο του αγώνα. 

Ο Greek Freak αφού ξεπέρασε υπέροχα τον Μάιλς Τέρνερ κάρφωσε με δύναμη και μείωσε στους δέκα πόντους τη διαφορά (129-119). Η προσπάθεια όμως και η συλλογική της ομάδα και η προσωπική του έμεινε εκεί. Δεν είχε συνέχεια. Στην πραγματικότητα ο Τέρνερ δεν επέτρεψε οι Πέισερς να αμφισβητηθούν και μάλιστα υπέγραψε αυτή την κυριαρχία με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό από εκείνο του Γιάννη και μάλιστα στο... πρόσωπό του. 

Οι προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στην εντός έδρας ήττα των Μπακς από τους Πέισερς (vids)
NBA

08:30 - 17.03.2023

Οι προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στην εντός έδρας ήττα των Μπακς από τους Πέισερς (vids)

Έφθασε τους 25 πόντους με 10/17 σουτ, έβαλε πέντε ελεύθερες βολές σε 10 προσπάθειες, αλλά η παρουσία του δεν ήταν αρκετή για να αποφύγουν οι Μπακς την ήττα από τους Ιντιάνα Πέισερς στο Μιλγουόκι. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του...

Ο σέντερ των Ινδιάνων πήρε καταπληκτική πάσα στην ιδανική στιγμή από τον κορυφαίο της αναμέτρησης Τι Τζέι ΜακΚόνελ (19 πόντοι, 12 ασίστ) και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Μάλιστα, την αξιοποίησε σε τέτοιο βαθμό που έκανε τον Αντετοκούνμπο να αισθανθεί άσχημα. Κάρφωσε στο πρόσωπό του, έκανε το σκορ 136-120, δύο λεπτά πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου και οδήγησε την κατάσταση μέχρι τη νίκη.