Τρίτο χειρουργείο για τον άτυχο Λόνζο Μπολ, πιθανότατα θα χάσει και την επόμενη σεζόν

Λόνζο Μπολ

i

© photo by Quinn Harris / Getty Images / Ideal Images

Τρίτο χειρουργείο για τον άτυχο Λόνζο Μπολ, πιθανότατα θα χάσει και την επόμενη σεζόν

Γιώργος Γαβριλάκης 10:22 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 17.03.2023

Ο Λόνζο Μπολ δεν απέφυγε τελικά μία ακόμα επέμβαση στο αριστερό του γόνατο. Ο 25χρονος γκαρντ πλέον, είναι άγνωστο πότε και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει, με τους Μπουλς να βλέπουν τον βασικό του γκαρντ να... υποφέρει και μαζί του να υποφέρουν κι αυτοί.

Έχει να αγωνιστεί από τον Ιανουάριου του 2022. Τότε έκανε ο Λόνζο Μπολ των Σικάγο Μπουλς το πρώτο του χειρουργείο στο αριστερό του γόνατο που παραμένει μέχρι και σήμερα πονεμένο, πρησμένο και δεν του επιτρέπει όχι μόνο να αγωνιστεί, αλλά ούτε να προπονηθεί. 

Μάλιστα, για να διορθωθεί το πρόβλημα έκανε και δεύτερο χειρουργείο, ενώ τώρα θα χρειαστεί για τρίτη φορά παρέμβαση με την ελπίδα ότι η περιπέτειά του θα ολοκληρωθεί. Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή σε ολόκληρη τη νέα σεζόν, ενώ γενικά η καριέρα του έχει μπει σε... κίνδυνο. 

O Τζόρνταν πουλάει τους Χόρνετς γιατί μάλλον βαρέθηκε να τους βλέπει να χάνουν
NBA

09:24 - 17.03.2023

O Τζόρνταν πουλάει τους Χόρνετς γιατί μάλλον βαρέθηκε να τους βλέπει να χάνουν

Ο Μάικλ Τζόρνταν φαίνεται πως έχει αποφασίσει να απαλλαχθεί από τον τίτλο του προέδρου των Σάρλοτ Χόρνετς, που επί των ημερών του μπήκαν μόλις δύο φορές στα play offs χωρίς να κάνουν κάτι αξιόλογο. Είχε αγοράσει τις μετοχές για 275 εκατομμύρια και τώρα... πουλάει πιο ακριβά!

Ο 25χρονος γκαρντ, Νο 2 στο Draft του 2017 από τους Λος Άντζελες Λέικερς, αποκτήθηκε από το Σικάγο (με ανταλλαγή από τους Χόρνετς) πριν ξεκινήσει η σεζόν 2021-22 και το συμβόλαιό του ήταν τετραετές με συνολικές αποδοχές στα 85 εκατομμύρια δολάρια. 

Με το Σικάγο έπαιξε 35 αγώνες στο ξεκίνημα της σεζόν 2021-22 προσφέροντας στην ομάδα 13 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ. Μπορεί να μην ενθουσίασε, αλλά το παιχνίδι του και ο τρόπος που αγωνίζεται δίπλα στον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και τον Ζακ ΛαΒίν θεωρήθηκε ιδανικός συνδυασμός. Δεν πρόλαβε όμως, να ολοκληρώσει ούτε μία χρονιά στην πόλη των Ανέμων. 

Πλέον, η καριέρα του μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία με το γόνατο θεωρείται πως βρίσκεται σε οριακό σημείο και οι Ταύροι αντιλαμβάνονται πως η επένδυσή τους στο πρόσωπό του μάλλον δεν θα έχει το αντίκρισμα που όλοι περίμεναν.