Οι προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στην εντός έδρας ήττα των Μπακς από τους Πέισερς (vids)

Οι προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στην εντός έδρας ήττα των Μπακς από τους Πέισερς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:30 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 17.03.2023

Έφθασε τους 25 πόντους με 10/17 σουτ, έβαλε πέντε ελεύθερες βολές σε 10 προσπάθειες, αλλά η παρουσία του δεν ήταν αρκετή για να αποφύγουν οι Μπακς την ήττα από τους Ιντιάνα Πέισερς στο Μιλγουόκι. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του...

Οι Μπακς έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στα play offs. Δεν έχουν εξασφαλίσει όμως, το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρη τη λίγκα, που προσφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του, που θα πρέπει να ξεπεράσει το παιχνίδι κόντρα στους Πέισερς. 

Έχασαν από τους Ινδιάνους στο Μιλγουόκι δεχόμενοι 139 πόντους και με τον Greek Freak να κινείται μακριά από τις... συνήθειες του. Τελείωσε το ματς με 25 πόντους, ενώ αγωνίστηκε μόνο για 26 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ και αναγκάστηκε να μείνει για μεγάλα διαστήματα στον πάγκο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πέισερς αντεπιτέθηκαν και ο 28χρονος σούπερ σταρ δεν μπόρεσε αντισταθεί. Είχε 10/17 σουτ δύο πόντων, ενώ πήγε 10 φορές στη γραμμή των ελευθέρων βολών και ευστόχησε στις μισές. Είχε επιπλέον 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, έκανε μία εμφάνιση κάτω των στάνταρ που έχει θέσει και οι Μπακς έχασαν για 20ο ματς σε σύνολο 70 αγώνων. 

Η ομάδα του παραμένει στην κυρίαρχη θέση της βαθμολογίας, αλλά τα Ελάφια απειλούνται ακόμα στην Ανατολή από τους Σίξερς και τους Σέλτικς, οπότε έχουν ακόμα πορεία μέχρι ολοκληρώσουν το έργο τους.