Εκτός δράσης ξανά ο Αντετοκούνμπο για το Game 6 των Μπακς με τους Πέισερς - Επιστρέφει ο Λίλαρντ!
i

© photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

Εκτός δράσης ξανά ο Αντετοκούνμπο για το Game 6 των Μπακς με τους Πέισερς - Επιστρέφει ο Λίλαρντ!

Γιώργος Γαβριλάκης 01:04 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 17.05.2024

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής (3/4, 01:30) στο έκτο ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς στα NBA Playoffs. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα είναι τελικά στο πλευρό του, καθώς η γάμπα του ακόμα έχει πρόβλημα...

Υπήρξε η πιθανότητα (από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης) που... έλεγε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ ίσως να επιστρέψουν στη δράση ταυτόχρονα για το έκτο ματς των Μιλγουόκι Μπακς στα Playoffs με τους Πέισερς στην Ιντιάνα.

Τελικά, ο ένας από τα δύο τα κατάφερε και ο... τυχερός δεν είναι ο Ελληνονιγηριανός σούπερ σταρ των Ελαφιών. Το πρόβλημα στην γάμπα που τον ταλαιπωρεί από το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν παραμένει εμπόδιο για την επανενεργοποίησή του, αλλά ο 34χρονος Dame, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τέταρτο και στο πέμπτο ματς, τώρα θα είναι διαθέσιμος.

Ο τραυματισμός του στον αχίλλειο που προέκυψε στο Game 3 ξεπεράστηκε και θα προσπαθήσει να ηγηθεί στο Game 6, να βοηθήσει τους Μπακς ώστε να ισοφαρίσουν εκτός έδρας και να στείλουν τη σειρά στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι, που δεν αποκλείεται μέχρι τότε και ο Αντετοκούνμπο να είναι έτοιμος για δράση.