Σοκ για τον Μπουλντενχόλζερ, πέθανε ο αδερφός του πριν το τέταρτο παιχνίδι των Μπακς με τους Χιτ

Μάικ Μπουντενχόλζερ

i

ss

Σοκ για τον Μπουλντενχόλζερ, πέθανε ο αδερφός του πριν το τέταρτο παιχνίδι των Μπακς με τους Χιτ

Νίκος Καλαμπάκας 09:29 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 29.04.2023

Μια δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο προπονητής των Λέικερς, μετά την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση των playoffs, αφού έδωσε συλλυπητήρια στον κόουτς του Μιλγουόκι για το χαμό του αδερφού του...

Την ώρα που οι αναλυτές του ΝΒΑ μοίραζαν ευθύνες στον κόουτς Μπουντενχόλζερ για τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ, αυτός είχε χάσει τον αδερφό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ο Αντετοκούνμπο και η επόμενη μέρα των Μπακς: Τα ζεστά συμβόλαια και οι καυτές πατάτες
NBA

08:05 - 29.04.2023

Ο Αντετοκούνμπο και η επόμενη μέρα των Μπακς: Τα ζεστά συμβόλαια και οι καυτές πατάτες

Η αντικατάσταση του κόουτς Μπουλντενχότζερ είναι στην πρώτη θέση της λίστας των αλλαγών που ετοιμάζουν οι Μιλγουόκι Μπακς, που θα πρέπει να οργανώσουν τη σκέψη και να ανανεώσουν τις ιδέες τους μετά τον πρόωρο αποκλεισμό τους στα φετινά play offs.

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Χιτ χάνοντας τη σειρά τους με 4-1, όμως αυτό που δεν ήξερε κανείς είναι ότι πριν το τέταρτο παιχνίδι των δύο ομάδων κι ενώ το σκορ ήταν 2-1, ο κόουτς Μπουντενχόλζερ είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τον αδερφό του.

Ο προπονητής του Μιλγουόκι δέχτηκε σκληρή κριτική και μάλιστα τις τελευταίες μέρες πολλοί έγραφαν ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου μετά τον αποκλεισμό των «ελαφιών» από το Μαϊάμι. Την ίδια ώρα εκείνος βίωνε ένα προσωπικό δράμα, θρηνώντας το χαμό ενός εκ των αδερφών του και η είδηση δεν είχε γίνει γνωστή.

Αυτό συνέβη στις δηλώσεις του προπονητή των Λέικερς. Το Λος Άντζελες προκρίθηκε στην επόμενη φάση των playoffs με τον Ντάρβιν Χαρμ στη συνέντευξη Τύπου να δίνει συλληπητήρια στον συνάδελφό του:

«Ο κόουτς Μπούντενχολζερ περνάει πολλά σε προσωπικό επίπεδο. Μόλις έχασε τον αδερφό του, οπότε ζητώ συγγνώμη από τον ίδιο, αν δεν έπρεπε να το κάνω γνωστό. Εκείνος και εγώ στέλναμε μηνύματα. Λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους», τόνισε ο ίδιος, με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί να μένουν άναυδοι.