Μιλγουόκι Μπακς: Υποψήφιος για τον πάγκο ο Σκοτ Μπρουκς

Σκοτ Μπρουκς

i

ss

Μιλγουόκι Μπακς: Υποψήφιος για τον πάγκο ο Σκοτ Μπρουκς

Νίκος Καλαμπάκας 17:29 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 11.05.2023

Ο βοηθός προπονητή των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Σκοτ Μπρουκς, είναι μια από τις επιλογές των Μπακς για τον πάγκο της ομάδας. Το Μιλγουόκι ζήτησε άδεια από την ομάδα του προκειμένου να του κάνουν συνέντευξη.

Η απομάκρυνση του Μάικ Μπουντενχόλτζερ από τον πάγκο του Μιλγουόκι έχει φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πλέον ψάχνει τον αντικαταστάτη του κόουτς στον πάγκο. Σύμφωνα με το ESPN ένας από τους υποψήφιους είναι ο Σκοτ Μπρουκς, που φέτος ήταν στο τεχνικό τιμ των Μπλέιζερς.

Ουόριορς και Νικς φώναξαν «παρών» ξανά! - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs
NBA

10:39 - 11.05.2023

Ουόριορς και Νικς φώναξαν «παρών» ξανά! - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Αν και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έβγαλαν αντίδραση. Νιου Γιορκ Νικς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έμειναν «μέσα» στο κυνήγι της πρόκρισης, δίνοντας ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον σε σειρές που παίζονται στα όρια.

Το θέμα του νέου προπονητή είναι αυτό που καίει πλέον την ομάδα του Μιλγουόκι. Οι Μπακς έχουν μείνει δίχως κόουτς και πλέον ο οργανισμός εξετάζει όλους τους διαθέσιμους υποψήφιους προπονητές, προκειμένου να καλύψει το κενό. 

Σύμφωνα με το ESPN, τα «ελάφια» ζήτησαν άδεια από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, προκειμένου να ξεκινήσουν επαφές με τον βοηθό προπονητή τους, Σκοτ Μπρουκς.

Πρόκειται για κόουτς που στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για μια επταετία (2009-2015), ενώ από το 2017 έως το 2021 ήταν head coach των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς. 

Σε αγώνες της regular season έχει ρεκόρ 521-414, ενώ στα playoffs 49-48. Κατά την πενταετία του στους Ουίζαρντς, ο Μπρουκς οδήγησε την ομάδα τρεις φορές στα playoffs του NBA. Οι Μπακς θέλουν να κάνουν ραντεβού μαζί του προκειμένου να ακούσουν τις ιδέες του για την ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ακόμα ότι είναι ο εκλεκτός τους για τον πάγκο της ομάδας.

Όπως και να έχει, στο Μιλγουόκι θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν το συντομότερο το θέμα του νέου προπονητή, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσουν στο σχεδιασμό της ομάδας.