Έριξε το... γάντι στον Κερ ο ΛεΜπρόν: «Δεν δουλεύουμε στο flopping»

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Έριξε το... γάντι στον Κερ ο ΛεΜπρόν: «Δεν δουλεύουμε στο flopping»

Χρήστος Τσάλτας 09:00 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 11.05.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άφησε ασχολίαστη την αιχμηρή τοποθέτηση του Στιβ Κερ, πως οι Λέικερς ξεπερνούν τα αγωνιστικά όρια, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του.

Λίγη ώρα μετά το Game 4 της σειράς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Λος Άντζελες Λέικερς ο Στιβ Κερ έκανε ξεκάθαρα παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι παίκτες του Ντάρβιν Χαμ.

Σε πρώτο πλάνο, για τον πολύπειρο προπονητή, πέρασε ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να εκμαιεύσουν σφυρίγματα οι «λιμνάνθρωποι» κάνοντας λόγο για παιχνίδι πέρα από τα όρια. Κάτι που όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε στον έμπειρο προπονητή, εκφράζοντας με τρόπο ξεκάθαρο τα παράπονά του.

Η τοποθέτηση του Κερ, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε πολύ έντονα και με το πέρας του Game 5, που βρήκε νικητές τους Ουόριορς με 121-106, στο Chase Center, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε θέση. Άπαντες εξάλλου περίμεναν την τοποθέτησή του, με τον ηγέτη της ομάδας από την Καλιφόρνια να έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως δεν... μασάει τα λόγια του σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο «Βασιλιάς» ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του, επισημαίνοντας πως οι Λέικερς δεν... δουλεύουν στον τομέα του flopping, ενώ εξήγησε πως το μόνο που θέλουν είναι να επιτίθενται προς το καλάθι.

«Το προπονητικό σταφ και εμείς σαν παίκτες δεν δουλεύουμε στο flopping. Θέλουμε μόνο να είμαστε επιθετικοί προς το καλάθι. Δεν είμαστε ομάδα που αποφεύγει την επαφή, ίσα ίσα μας αρέσει κάτι τέτοιο και θέλουμε να παίζουμε με επαφή όσο περισσότερο μπορούμε», ήταν τα λόγια του Τζέιμς, ρίχνοντας... λάδι ενόψει του καθοριστικού Game 6 στο Λος Άντζελες.

Tags: