«Καρδιοχτύπησαν» με Ντέιβις οι Λέικερς

Άντονι Ντέιβις

i

© photo by Ron Jenkins / Getty Images / Ideal Images

«Καρδιοχτύπησαν» με Ντέιβις οι Λέικερς

Χρήστος Τσάλτας 09:55 - 11.05.2023

Ο Άντονι Ντέιβις αποχώρησε τραυματίας από το Game 5 της σειράς των Λέικερς με τους Ουόριορς, ωστόσο τα πρώτα μηνύματα για την κατάστασή του ήταν θετικά.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν κατάφεραν να πάρουν από τo Game 5 το εισιτήριο της πρόκρισης στους τελικούς της Δύσης, καθώς οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν σε 3-2 τη σειρά, δίνοντας ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

Την ίδια στιγμή όμως η ομάδα του Λος Άντζελες είχε να διαχειριστεί και μια άσχημη εξέλιξη. Ο Άντονι Ντέιβις χτύπησε στο κεφάλι, λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, έοειτα απο χτύπημα του Κεβόν Λούνεϊ σε διεκδίκηση για ριμπάουντ.

O AD ήταν ζαλισμένος και δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια μερικές στιγμές αργότερα. Όπως ήταν φυσικό από την πρώτη στιγμή υπήρχε αγωνία για την κατάστασή του, καθώς οι Λέικερς έχαναν έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες τους στα φετινά πλέι οφ.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα στο Chase Center ο Ντέιβις υποβλήθηκε στις πρώτες εξετάσεις, πυο έδειξαν πως είχε αποφύγει την διάσειση, ενώ σταδιακά η κατάστασή του βελτιωνόταν. Μάλιστα ο Ντάρβιν Χαμ δήλωσε αισιόδοξος για τον έμπειρο φόργοορντ, πως θα αγωνιστεί κανονικά στο κρίσιμο Game 6 στο Λος Άντζελες.

Κατά την αναχώρηση των Λέικερς από το γήπεδο ο Ντέιβις αποχώρησε χωρίς προβλήματα, έχοντας βρει ξανά τις αισθήσεις του. Κάτι που έφερε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στην αποστολή των Λέικερς, που πλέον συγκεντρώνεται εξ ολοκλήρου στο Game 6 της ερχόμενης Παρασκευής στην Crypto.com Arena.