H «εμφανισάρα» του Μιλουτίνοφ κόντρα στον Καναδά που έστειλε την Σερβία στον τελικό του Μουντομπάσκετ (vids)

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

Νίκολα Μιλουτίνοφ/©FIBA Basketball

H «εμφανισάρα» του Μιλουτίνοφ κόντρα στον Καναδά που έστειλε την Σερβία στον τελικό του Μουντομπάσκετ (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:17 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 08.09.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Καναδά και μαζί με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έστειλαν την Σερβία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Σερβία επιστρέφει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από εννιά χρόνια! Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς επικράτησε του Καναδά με 95-86 και είναι μία εκ των δύο φιναλίστ στου Μουντομπάσκετ 2023! Η νικήτρια του ζευγαριού ΗΠΑ - Γερμανία θα βρεθεί μπροστά της την Κυριακή (10/9) στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. 

Πρωταγωνιστές για την Σερβία σε αυτή την τεράστια νίκη - πρόκριση ήταν ο αρχηγός της Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 31χρονος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 23 πόντους, τρεις ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ. Από τη μεριά του, ο 29χρονος σέντερ του Ολυμπιακού είχε πολυδιάστατη προσφορά στο παρκέ, καθώς πέτυχε νταμπλ - νταμπλ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ (6/6 δίποντα, 4/7 βολές).

Μιλουτίνοφ: «Όνειρο να κερδίσω μετάλλιο με την Σερβία, μου έστειλε μήνυμα ο Βεζένκοφ...»
FIBA WORLD CUP

12:31 - 07.09.2023

Μιλουτίνοφ: «Όνειρο να κερδίσω μετάλλιο με την Σερβία, μου έστειλε μήνυμα ο Βεζένκοφ...»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ χαρακτήρισε όνειρο την κατάκτηση ενός μεταλλίου με την εθνική ομάδα της Σερβίας, έπλεξε το εγκώμιο του Ντίλον Μπρουκς, ενώ αποκάλυψε πως ο Σάσα Βεζένκοφ του έστειλε μήνυμα ενόψει του ημιτελικού κόντρα στον Καναδά.

Ακόμα μία ολοκληρωτική εμφάνιση για τον «ερυθρόλευκο» ψηλό, ο οποίος σημείωσε το τέταρτο νταμπλ - νταμπλ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Μία επίδοση που τον τοποθετεί στην κορυφή της σχετικής λίστας στην Σερβία, καθώς δεν έχει πετύχει κανείς παίκτης των «πλάβι» στο Μουντομπάσκετ κάνει ανάλογο. 

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.