Επέστρεψαν Τάουνς και Μοράντ νίκησαν Τίμπεργουλβς και Γκρίζλις (vids)

Καρλ Άντονι-Τάουνς

i

photo by David Berding / Getty Images / Ideal Images

Επέστρεψαν Τάουνς και Μοράντ νίκησαν Τίμπεργουλβς και Γκρίζλις (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:28 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 23.03.2023

O Καρλ Άντονι-Τάουνς επέστρεψε για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς μετά από απουσία 51 αγώνων λόγω τραυματισμού και οδήγησε τους Λύκους στη νίκη με 125-124 επί των Ατλάντα Χοκς - Στο παρκέ ξανά και ο Τζα Μοράντ μετά την τιμωρία του, με τη βοήθειά του οι Γκρίζλις νίκησαν (130-125) τους Ρόκετς

Απέμεναν 7.2 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και οι Τίμπερουλβς είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά βρίσκονταν με ένα πόντο πίσω στο σκορ. Ο κόουτς Κρις Φιντς έδωσε την εντολή: «Η μπάλα στον Καρλ Άντονι-Τάουνς»

Καιρό είχε να αναφέρει το όνομά του, καθώς ο σούπερ σταρ της ομάδας απουσίασε για 51 αγώνες λόγω ενός τραυμαρισμού στη γάμπα. Τώρα ήταν και πάλι μαζί με τους υπόλοιπους Λύκους και εκτέλεσε άψογα την εντολή του προπονητή του. 

Πήρε τη μπάλα, όρμησε στο καλάθι των Ατλάντα Χοκς, πήρε το φάουλ από τον Τζον Κόλινς και ευστόχησε στις δύο ελεύθερες βολές που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του με 125-124. 

Το Ντάλας κάνει ένσταση για την πιο περίεργη φάση της χρονιάς! (vids)
NBA

08:54 - 23.03.2023

Το Ντάλας κάνει ένσταση για την πιο περίεργη φάση της χρονιάς! (vids)

Οι Ντάλας Μάβερικς έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ετοιμάζουν καταγγελία στο ΝΒΑ, ενώ στην τρίτη περίοδο όλοι μπερδεύτηκαν για μία κατοχή της μπάλας που οδήγησε στην πιο παράξενη φάση της σεζόν.

Συνολικά ο Τάουνς είχε 22 πόντους στο παιχνίδι και μαζί με τον Ναζρ Ρέιντ, ο οποίος είχε 26 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο, προσέφεραν στη Μινεσότα μία πολύ σπουδαία νίκη. 

Με ρεκόρ 37-37 βρίσκονται στην έβδομη θέση της Δύσης, έχουν πλεονέκτημα για τα play in, αλλά έχουν και ελπίδες ακόμα και για την πρώτη εξάδα. Χρειάζεται να προσπεράσουν είτε τους Ουόριορς (38-36), είτε τους Κλίπερς (38-35) που δεν θα έχουν για 2-3 εβδομάδες στη διάθεσή τους τον Πολ Τζορτζ, είτε ακόμα και τους Φοίνιξ Σανς (38-34). 

Γενικά γίνεται μεγάλη μάχη και οι Λύκοι έχουν προοπτική, ειδικά από τη στιγμή που σύντομα αναμένεται να επιστρέψει και ο Άντονι Έντουαρντς. 

Μέμφις - Χιούστον: 130-125

Ο Τζα Μοράντ θέλει να εγκαταλείψει στο παρελθόν τις περιπέτειες, τα νυχτοπερπατήματα και τα... όπλα. Επέστρεψε στο γήπεδο, φόρεσε τα αθλητικά του, πήρε τη μπάλα και έδειξε πως πλέον βρίσκεται στον φυσικό του χώρο. 

Ξεκίνησε το παιχνίδι από τον πάγκο, αλλά όταν πήρε εντολή να αναλάβει δράση έδειξε σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Έβαλε 17 πόντους, μοίρασε 5 ασίστ και προσέφερε μετά από απουσία εννέα αγώνων ταχύτητα και θέαμα στο παιχνίδι των Μέμφις Γκρίζλις. Βέβαια, αυτός που οδήγησε στη νίκη της Αρκούδες με 130-125 επί των Χιούστον Ρόκετς ήταν ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ με τους 37 πόντους του (ρεκόρ σεζόν) και τα 10 ριμπάουντ.