Γίγαντας στο παρκέ, με τεράστια καρδιά: Ο προπονητής του Μίτσελ Ρόμπινσον στο γυμνάσιο αποκάλυψε μια απίθανη κίνηση ανθρωπιάς του σέντερ των Νικς

Γίγαντας στο παρκέ, με τεράστια καρδιά: Ο προπονητής του Μίτσελ Ρόμπινσον στο γυμνάσιο αποκάλυψε μια απίθανη κίνηση ανθρωπιάς του σέντερ των Νικς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:58 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 01.12.2023

Ο Μίτσελ Ρόμπινσον των Νικς έδειξε πως, εκτός από μεγάλος παίκτης, έχει και μεγάλη καρδιά.

Ο σέντερ των Νικς, Μίτσελ Ρόμπινσον έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον προπονητή του στο γυμνάσιο, Ουίλιαμ «Μπατς» Στόκτον, τον οποίο μάλιστα έκανε... συγκάτοικό του!

Ο Στόκτον, ο άλλοτε προπονητής του σέντερ της Νέας Υόρκης στο Γυμνάσιο, παρευρέθηκε στον αγώνα Νικς εναντίον Πίστονς την Πέμπτη το βράδυ και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την... συγκατοίκησή του με τον σταρ των Νικς.

Η γυναίκα του Στόκτον πέθανε τον Σεπτέμβριο. Ενώ ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο, ο Ρόμπινσον την επισκεπτόταν κάθε μέρα που μπορούσε και ο πρώην προπονητής και παίκτης ήρθαν ακόμη πιο κοντά από ό,τι ήταν ήδη από τα σχολικά χρόνια του 25χρονου.

Μετά την κηδεία της συζύγου του Στόκτον, ο Ρόμπινσον πρότεινε στον Στόκτον να έρθει να ζήσει μαζί του στη Νέα Υόρκη ενώ εκείνος θρηνούσε.

«Κόουτς, δεν υπάρχει λόγος να μείνεις εδώ στη Λουιζιάνα. Έλα στη Νέα Υόρκη μαζί μου να ηρεμήσεις, γιατί ξέρω πόσο αγαπούσες τη γυναίκα σου», είπε ο Στόκτον σε δηλώσεις του.

Οι μπασκετικοί φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ συγκινήθηκαν από την ιστορία του Στόκτον, ο οποίος φάνηκε να εκτιμά πραγματικά την προσφορά του Ρόμπινσον, διασκεδάζοντας στη Νέα Υόρκη μέχρι στιγμής.

Ο Ρόμπινσον έπαιξε για το Στόκτον στο Chalmette High School στη Νέα Ορλεάνη.