Το τάμα του Ομπράντοβιτς για το Final Four (vid)

Σάσα Ομπράντοβιτς

i

ss

Το τάμα του Ομπράντοβιτς για το Final Four (vid)

Sportal newsroom 21:16 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 12.05.2023

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αποκάλυψε ότι είχε κάνει τάμα πέρυσι, προκειμένου να συμμετάσχει σε Final Four με τη Μονακό.

Η Ιερή πέτρα των Τάραμπιτς ήταν ο τόπος τον οποίο επισκέφθηκε πέρυσι και φέτος ο Σάσα Ομπράντοβιτς, προκειμένου να κάνει τάμα για να βρεθεί στο Final Four με τη Μονακό.

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»
EUROLEAGUE

14:04 - 12.05.2023

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»

Ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κάουνας και έχει... σημαδέψει το τρόπαιο, καθώς όπως αποκάλυψε «ο Βασίλης Σπανούλης μου είχε πει κατά τη διάρκεια της σεζόν πως αν θέλω να υπολογίζομαι ανάμεσα στους κορυφαίους πρέπει να κατακτήσω της Euroleague δύο φορές»!

Ο κόουτς της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το παραπάνω σε βίντεο που ανέβασε στα social media, τονίζοντας ότι το χαρτάκι του είναι στα αριστερά της πέτρας των Τάραμπιτς!

«Πριν από έναν χρόνο, είχα ζητήσει από τον Τάραμπιτς να πάω στο Final-4. Το χαρτάκι μου είναι στα αριστερά της πέτρας… Οπότε αν θέλει κάποιος μπορεί να το βρει για μένα», αναφέρει στο μήνυμά του ο Σέρβος.

Ο Ομπράντοβιτς οδήγησε τη Μονακό σε Final Four, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, την ομάδα που του στέρησε πέρυσι τη συμμετοχή του, αφού οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκλείσει τους Γάλλους στα playoffs.

Το τάμα βγήκε λοιπόν και ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στο χωριό Κρέμα, εκεί όπου βρίσκεται η πέτρα των Τάραμπιτς!