Τρελό στατιστικό ενόψει Μονακό - Ολυμπιακός: Από τα τελευταία 6 ματς, μόνο ένα δεν ήταν ντέρμπι!

Μάικ Τζέιμς, Τόμας Ουόκαπ

i

© Intime

Τρελό στατιστικό ενόψει Μονακό - Ολυμπιακός: Από τα τελευταία 6 ματς, μόνο ένα δεν ήταν ντέρμπι!

Μονακό και Ολυμπιακός ετοιμάζονται να τεθούν αντιμέτωποι, με τις δύο ομάδες να έχουν ένα τρελό στατιστικό, που δείχνει πως θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλο ματς!

Μονακό και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν την Πέμπτη (30/11) για την 11η αγωνιστική της Euroleague, με τις δύο ομάδες να φαίνεται πως έχουν χτίσει πλέον αντιπαλότητα στο παρκέ.

Έχουν παίξει παιχνίδια που κρίνουν προκρίσεις και οι αναμετρήσεις τους πάντα έχουν ενδιαφέρον, με το στατιστικό το οποίο επεσήμανε η Euroleague να δείχνει πως θα πρέπει να περιμένουμε σκληρό παιχνίδι.

Στις 22 Απριλίου η Μονακό είχε επικρατήσει με 72-96 στο ΣΕΦ, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη με 71-58. Έκτοτε όμως είχαμε 5 σκληρές μάχες!

Βέβαια αυτό άλλαξε στο Κάουνας, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 76-62 της ομάδας του Ομπράντοβιτς, όμως στα 5 ματς πριν από αυτό, κανένα δεν τελείωσε με διαφορά μεγαλύτερη των 6 πόντων!

Σαφώς ένα εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο, ενόψει μιας αναμέτρησης που και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν, προκειμένου να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στην Euroleague.

Ο Πετρούσεφ στα χέρια του Μπαρτζώκα, η άμυνα και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό (vid)
SPORTAL ORIGINALS

09:25 - 27.11.2023

Ο Πετρούσεφ στα χέρια του Μπαρτζώκα, η άμυνα και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό (vid)

Το Sportal Sunday Live αναλύει την προοπτική του Φιλίπ Πετρούσεφ λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Με τη βοήθεια του Μπόγιαν Βινούλοβιτς, από το του sportal.rs, σκιαγραφείται το προφίλ του 23χρονου Σέρβου και περιγράφεται τι μπορεί να... φέρει στο γήπεδο και ποιες είναι οι επιπλέον που θα έχει στα χέρια του ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το σχετικό ποστ της Euroleague ενόψει του Μονακό - Ολυμπιακός: