Ο Πετρούσεφ στα χέρια του Μπαρτζώκα, η άμυνα και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό (vid)

Sportal newsroom 09:25 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 27.11.2023

Το Sportal Sunday Live αναλύει την προοπτική του Φιλίπ Πετρούσεφ λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Με τη βοήθεια του Μπόγιαν Βινούλοβιτς, από το του sportal.rs, σκιαγραφείται το προφίλ του 23χρονου Σέρβου και περιγράφεται τι μπορεί να... φέρει στο γήπεδο και ποιες είναι οι επιπλέον που θα έχει στα χέρια του ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας.

Λίγο πριν ο Ολυμπιακός και ο Φιλίπ Πετρούσεφ υπογράψουν τα συμβόλαιο και ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με αμφίπλευρα οφέλη, το Sportal μέσω του Sportal Sunday Live ανέλυσε τα δεδομένα των «ερυθρολεύκων» και του 23χρονου φόργουορντ/σέντερ.

Σε αυτή την προσπάθεια βοήθησε και ο Μπόγιαν Βινούλοβιτς. Ο Σέρβος δημοσιογράφος του Sportal.rs, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και σκιαγράφησε τον Πετρούσεφ. Τα pros and cons του νεαρού, η ατυχής επιλογή της Αναντολού Εφές, το ΝΒΑ, η επικείμενη συνεργασία του με τον Μπαρτζώκα, οι ρόλοι που μπορεί να υπηρετήσει στο παρκέ και τι δείχνει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }