Η Euroleague για το Μονακό - Ολυμπιακός: «Ζευγάρι που μας χαρίζει πάντα δραματικές στιγμές»

Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Η Euroleague για το Μονακό - Ολυμπιακός: «Ζευγάρι που μας χαρίζει πάντα δραματικές στιγμές»

Μονακό και Ολυμπιακός τίθενται ξανά αντιμέτωποι, με την Euroleague να μας θυμίζει πως πρόκειται για ένα ζευγάρι που πάντα χαρίζει δραματικές στιγμές στους θεατές!

Μονακό και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στο Πριγκιπάτο την Πέμπτη (30/11), με την Euroleague να μας βάζει με έναν… διαφορετικό τρόπο στο κλίμα της μεγάλης αυτής αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες στα πλέι οφς του 2022 και στον ημιτελικό του Κάουνας το 2023.

Το 2022 η Μονακό έσπασε την έδρα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν το ίδιο στην συνέχεια στο Game 3, να μην καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη στο 4ο καθώς ο Σλούκας αστόχησε στο τρίποντο της νίκης και εν τέλει να παίρνουν την πρόκριση στο 5ο ματς, σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ.

Στο Κάουνας το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, όμως το 27-2 του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να θέσει τις βάσεις της νίκης και της πρόκρισης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στον μεγάλο τελικό.

Πλέον οι δύο ομάδες αποτελούν ένα ζευγάρι που άπαντες το περιμένουν ανυπόμονα, με την Euroleague να γράφει σε σχετικό ποστ της πως «Με την Μονακό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική, έχει αποδειχθεί τις τελευταίες σεζόν πως πρόκειται για μια μάχη που πάντα μας χαρίζει δραματικές στιγμές. Έχει δημιουργηθεί αντιπαλότητα; Εδώ;».

Το σχετικό ποστ της Euroleague για το Μονακό - Ολυμπιακός:

Ο Πετρούσεφ στα χέρια του Μπαρτζώκα, η άμυνα και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό (vid)
SPORTAL ORIGINALS

09:25 - 27.11.2023

Ο Πετρούσεφ στα χέρια του Μπαρτζώκα, η άμυνα και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό (vid)

Το Sportal Sunday Live αναλύει την προοπτική του Φιλίπ Πετρούσεφ λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Με τη βοήθεια του Μπόγιαν Βινούλοβιτς, από το του sportal.rs, σκιαγραφείται το προφίλ του 23χρονου Σέρβου και περιγράφεται τι μπορεί να... φέρει στο γήπεδο και ποιες είναι οι επιπλέον που θα έχει στα χέρια του ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας.