Ο Ολυμπιακός... χορεύει στον ρυθμό του Κάνααν (vid)

Αϊζάια Κάνααν

i

Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Ολυμπιακός... χορεύει στον ρυθμό του Κάνααν (vid)

Sportal newsroom 15:15 - 26.11.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν διανύει εντυπωσιακή σεζόν, δίνει πολλές λύσεις στην φετινή Euroleague και ο Ολυμπιακός στάθηκε στον... ρυθμό του Αμερικανού γκαρντ.

Η εκκίνηση της φετινής σεζόν για τον Αϊζάια Κάνααν είναι πολύ εντυπωσιακή. Ο Αμερικανός γκαρντ, μαζί με τον Άλεκ Πίτερς, οδηγούν τον Ολυμπιακό στο επιθετικό κομμάτι, με τον πρώην άσο της Ούνικς Καζάν να κάνει σπουδαία πράγματα στην περιφέρεια.

Απέναντι στην Ζαλγκίρις το κοντέρ έγραψε 25 πόντους, όσες μονάδες συγκέντρωσε και στο σύστημα αξιολόγησης, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην Euroleague, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή φόρμα που βρίσκεται. Και παράλληλα το γεγονός πως όταν βρίσκεται στο παρκέ... χορεύει.

«Επειδή μιλάμε για τον ρυθμό του Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος χορεύει μέσα κι έξω από το γήπεδο», ήταν το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για τον Αμερικανό σουτέρ, που φέτος διαλύει τα κοντέρ και πραγματοποιεί σεζόν καριέρας στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα για το λόγο αυτό οι Πειραιώτες φρόντισαν να συνδυάσουν το μήνυμα αυτό και με ένα... χορευτικό gif του άλλοτε γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, που φέτος κάνει τη διαφορά στην επίθεση για την ομάδα του Πειραιά.