«Πρώτη» με την ομάδα για τον Μήτρου-Λονγκ (pic)

«Πρώτη» με την ομάδα για τον Μήτρου-Λονγκ (pic)

Sportal newsroom 14:08 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 26.11.2023

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με το Περιστέρι (27/11) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν για ακόμα μια φορά τον Βασίλη Σπανούλη, που κάθεται στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Οι Πειραιώτες μετρούν επιστροφές τις τελευταίες μέρες, καθώς οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ έχουν μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, την ίδια ώρα που ένας ακόμα παίκτης φώναξε «παρών» στο πρόγραμμα της ομάδας στο φαληρικό στάδιο.

Ο λόγος για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που έκανε την πρώτη του ομαδική προπόνηση με την ομάδα του Πειραιά το μεσημέρι της Κυριακής. Ο ομογενής γκαρντ αποκτήθηκε από την Ζαλγκίρις μεσοβδόμαδα, με σκοπό να δώσει λύσεις στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και σταδιακά μπαίνει όλο και περισσότερο στο ρυθμό της ομάδας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.