Τόμας Ουόκαπ και Εστρέλα Νούρι σκέφτονται τον γάμο!

Τόμας Ουόκαπ και Εστρέλα Νούρι σκέφτονται τον γάμο!

Sportal newsroom 23:52 - 25.11.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ και η Εστρέλα Νούρι δεν κρύβουν τον έρωτά τους, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού και την σύντροφό του να σκέφτονται ακόμα και τον γάμο!

Η Εστρέλα Νούρι βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην χώρα μας, όμως ήδη έχει μπει στην καρδιά των Ελλήνων.

Η σύντροφος του γκαρντ του Ολυμπιακού κλέβει την παράσταση σε κάθε αγώνα των Ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ (και όχι μόνο), ενώ δεν χάνει ευκαιρία να δείξει το πόσο αγαπημένη είναι με τον Τόμας Ουόκαπ.

«Μου αρέσει να στηρίζω τον Ουόκαπ και δεν χάνω κανέναν αγώνα του Ολυμπιακού», αναφέρει σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά και συνεχίζει, τονίζοντας ότι «αγαπώ την Ελλάδα, λατρεύω τους Έλληνες και την κουλτούρα τους. Την ευγένεια των ανθρώπων. Μου αρέσουν το φαγητό και ο καφές της Ελλάδας».

Έδωσε τα χέρια με Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ - Το συμβόλαιο που θα υπογράψει
EUROLEAGUE

21:17 - 25.11.2023

Έδωσε τα χέρια με Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ - Το συμβόλαιο που θα υπογράψει

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο να δίνει τα χέρια με τους Ερυθρόλευκους για 2+1 χρόνια και να περιμένει την οριστική αποδέσμευσή του από το Σακραμέντο προκειμένου να τελειώσει το θέμα και τυπικά.

Τέλος, μιλώντας για τον Τόμας Ουόκαπ, ανέφερε πως: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Τόμας. Βρήκαμ το άλλο μου μισό σε αυτόν. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να γίνουμε καλύτεροι», πριν ρίξει και την... βόμβα, αναφέροντας ότι «Σκεφτόμαστε τον γάμο μελλοντικά».