Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη

Γιώργος Γαβριλάκης 09:42 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 27.11.2023

Η 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στον Φαληρικό Στάδιο (27/11, 20:15, ΕΡΤ3) την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και αναγεννούνται συναισθήματα, αλλά ο στόχος παραμένει ξεκάθαρος.

Την πρώτη φορά φέτος που ο Βασίλης Σπανούλης φιλοξενήθηκε στο ΣΕΦ ήταν για την εορταστική βραδιά του Τhe Night of the Legend. Τότε που τιμήθηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ συνολικά, μα πιο πολύ για τα έργα και τις μέρες του από την (πρόσφατη) εποχή που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού

Το βράδυ της Δευτέρας (27/11, 20:15, ΕΡΤ3), ο Kill-Bill θα εμφανιστεί ξανά στο Φαληρικό Στάδιο, προφανώς και θα δημιουργηθούν συναισθήματα αγάπης και σεβασμού, αλλά το πρόσιμο αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικό. Διότι, το Περιστέρι υπό τις οδηγίες του θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αγωνιστικά προβλήματα στους Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Αυτός άλλωστε είναι και ο αγώνας που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και οι Πειραιώτες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν επιπλέον έδαφος από την κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται ο αήττητος Παναθηναϊκός

Ο Πετρούσεφ στα χέρια του Μπαρτζώκα, η άμυνα και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό (vid)
SPORTAL ORIGINALS

09:25 - 27.11.2023

Ο Πετρούσεφ στα χέρια του Μπαρτζώκα, η άμυνα και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό (vid)

Το Sportal Sunday Live αναλύει την προοπτική του Φιλίπ Πετρούσεφ λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Με τη βοήθεια του Μπόγιαν Βινούλοβιτς, από το του sportal.rs, σκιαγραφείται το προφίλ του 23χρονου Σέρβου και περιγράφεται τι μπορεί να... φέρει στο γήπεδο και ποιες είναι οι επιπλέον που θα έχει στα χέρια του ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την ίδια ώρα, το Περιστέρι που ξεκίνησε υποτονικά και με κάποιες... απρόσμενες ήττες, πλέον έχει ανεβάσει τις επιδόσεις του, αλλά σε επτά αγώνες έχει τέσσερις νίκες και προσπαθεί να καλύψει ένα μέρος του χαμένου εδάφους. 

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Άρης - Προμηθέας: 73-77
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: 90-70
Κολοσσός - Παναθηναϊκός: 78-81
Καρδίτσα - Λαύριο: 84-68
Απόλλων Πατρών - Μαρούσι: 69-75
Ολυμπιακός - Περιστέρι (27/11, 20:15, ΕΡΤ3)