O Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε... βουτιά στο παρκέ - Ο λόγος που οδήγησε τον κόουτς της Μονακό στην απίστευτη αντίδραση! (vid)

O Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε... βουτιά στο παρκέ - Ο λόγος που οδήγησε τον κόουτς της Μονακό στην απίστευτη αντίδραση! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:29 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 18.05.2024

Όταν ο Νικ Καλάθης της Φενέρμπαχτσε έχασε την ελεύθερη βολή, αλλά πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, ο κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς έχασε τον έλεγχο του μυαλού και του σώματός του!

Σε ένα ματς που εντός αγωνιστικού χώρου κρίθηκε στις λεπτομέρειες και έξω από αυτόν στιγματίστηκε με την επίθεση των Τούρκων οπαδών στους παίκτες της Μονακό, ο κόουτς της ομάδας από το Πριγκιπάτο, Σάσα Ομπράντοβιτς, λίγο πριν ολοκληρωθεί η νίκη της ομάδας του στο Game 4 της Κωνσταντινούπολης, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, δημιούργησε ένα... παράξενο στιγμιότυπο.

Όταν ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ των γηπεδούχων, Νικ Καλάθης, έχασε την δεύτερη βολή και παρέμεινε το 56-53 υπέρ της Μονακό, 3 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου, ο Ομπράντοβιτς το μόνο που ήθελε από τους παίκτες του ήταν να πάρουν το αμυντικό ριμπάουντ. Όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά ο Καλάθης πήρε το επιθετικό ριμπάουντ μετά από την δική του άστοχη προσπάθεια και ευστόχησε από κοντά για το 56-55.

Η Φενέρμπαχτσε δίνει βάση στον Παπαγιάννη για να κάνει τη διαφορά στο Game 5 με τη Μονακό
EUROLEAGUE

11:45 - 05.05.2024

Η Φενέρμπαχτσε δίνει βάση στον Παπαγιάννη για να κάνει τη διαφορά στο Game 5 με τη Μονακό

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη σειρά με την Μονακό έχει αναβαθμίσει τον Γιώργος Παπαγιάννη κι αν ο Τζόναθαν Μότλεϊ δεν παίξει ούτε στο Game 5 (8/5 στο Πριγκιπάτο) τότε ο 26χρονος Έλληνας σέντερ, που έκανε το πρώτο του double double στο τέταρτο ματς απαιτείται από τον Λιθουανό κόουτς να το... ξανακάνει!

Εκείνη ήταν η στιγμή που ο Σέρβος προπονητής έχασε τον έλεγχο του μυαλού και του σώματός του. Αρχικά έδειξε σε όρθια στάση τον εκνευρισμό του και αμέσως μετά έκανε μία... αψυχολόγητη βουτιά στο παρκέ. Κανείς δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τον ίδιο, αλλά φάνηκε να έχει αποτέλεσμα εντός αγωνιστικού χώρου.

Διότι αμέσως μετά ο Τζόρνταν Λόιντ έβαλε ένα κομβικό δίποντο και λίγο αργότερα ο Μάικ Τζέιμς ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο. Αυτό που έκανε το σκορ 61-57 υπέρ της Μονακό κι ενώ απέμεναν 58'' για το τέλος. Και ουσιαστικά τότε καταχωρήθηκε η νίκη για τους Μονεγάσκους.