Μονέκε: «Ο Βεζένκοφ μπορεί να σταθεί στο ΝΒΑ και τους Κινγκς»

Τσίμα Μονέκε

i

Euroleague

Μονέκε: «Ο Βεζένκοφ μπορεί να σταθεί στο ΝΒΑ και τους Κινγκς»

Sportal newsroom 16:59 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 30.03.2023

Ο παίκτης της Μονακό που είχε πάει το περσινό καλοκαίρι στο Σακραμέντο αντί του Σάσα Βεζένκοφ παραθέτει την άποψή του για το αν ο Βούλγαρος του Ολυμπιακού θα μπορέσει να αποδώσει στο NBA.

Ο Τσίμα Μονέκε ήταν ο παίκτης που το καλοκαίρι είχε πάει στους Κινγκς αντί του Βεζένκοφ, όμως η θητεία του στο Σακραμέντο δεν ήταν και η ιδανικότερη αφού λίγους μήνες μετά επέστρεψε στην Ευρώπη για τη Μονακό.

Σε δηλώσεις του ο περσινός MVP του BCL αναφέρθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος παρακολουθείται στενά από την ομάδα του Σακραμέντο και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη τους:

«Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται σε ορισμένες ομάδες όχι επειδή δεν είναι καλοί παίκτες, αλλά επειδή βρίσκονται σε λάθος κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για έναν προπονητή, να παίζεις σε μια ομάδα που πιστεύει σε εσένα και θα σου δώσει ευκαιρίες να παίξεις όπως θέλεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια παρέθεσε την άποψή του για το αν μπορεί ο παίκτης του Ολυμπιακού να σταθεί στο NBA:

«Εξαρτάται από το πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο Μάικ Μπράουν. Λατρεύω τον τρόπο που αγωνίζεται γιατί δεν χρειάζεται την μπάλα για να επηρεάσει το παιχνίδι. Με όλα αυτά που κάνει στην EuroLeague, θα βρουν έναν τρόπο να τον χρησιμοποιήσουν σωστά, το ελπίζω για εκείνον. Είναι εξαιρετικός παίκτης και θα τα πάει μια χαρά. Αν εκείνοι λένε την αλήθεια για το πώς θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν, τότε θα τα πάει μια χαρά».