Ο Βασίλης Μουράτος και επίσημα στην προετοιμασία της Αρμάνι Μιλάνο

Βασίλης Μουράτος

i

© Intime

Ο Βασίλης Μουράτος και επίσημα στην προετοιμασία της Αρμάνι Μιλάνο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:21 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 26.08.2023

Ο Βασίλης Μουράτος θα βρεθεί στην προετοιμασία της Αρμάνι Μιλάνο, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα

Στην προετοιμασία της Αρμάνι Μιλάνο θα συμμετάσχει ο Βασίλης Μουράτος.

Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Προμηθέα, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal με σχετικό ρεπορτάζ, θα βρεθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ιταλικής ομάδας, έχοντας έτσι την ευκαιρτία να δουλέψει με πολλούς εκ των κορυφαίων παικτών της Ευρώπης.

Βασίλης Μουράτος © Intime

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει αρκετές απουσίες, λόγω της παρουσίας των παικτών της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, με τον Ετόρε Μεσίνα να ξεκινάει την προετοιμασία της ομάδας του με κάποιους παίκτες που δεν ανήκουν σε αυτή, ώστε να μπορέσει να είναι πιο ομαλή η διεξαγωγή των προπονήσεων.

Ο Βασίλης Μουράτος είναι μία τέτοια περίπτωση, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει πως ο Έλληνας γκαρντ θα δώσει το παρών στην προετοιμασία της ομάδας, όπως και ο Ίκε Ουντάνο.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη βραδιά που ο Ολυμπιακός θα... υποκλιθεί στον Σπανούλη
ΜΠΑΣΚΕΤ

14:48 - 22.08.2023

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη βραδιά που ο Ολυμπιακός θα... υποκλιθεί στον Σπανούλη

Απομένουν μόλις 3.400 διαθέσιμα εισιτήρια για όσους ενδιαφέρονται να μπουν στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσουν (στις 17/9) το event που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για τον Βασίλη Σπανούλη.

Κατά το παρελθόν ο Βασίλης Μουράτος έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ψυχικό, Λαύριο, Περιστέρι και Προμηθέα, ενώ με την Εθνική Παίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και με εκείνες των Εφήβων και των Νέων το χρυσό, μαζί με την σπουδαία φουρνιά των γεννημένων το 1997.